- Ticaret Puanı
- 0
Ondan kaynaklı.Process: UNKNOWN HEADER: 224, LAST HEADER: 50(3), REMAIN BYTES: 3, fd: 19
uGoldType'ları DWORD olarak değiştirdim ondan kaynaklanabilir.
Ondan kaynaklı.Process: UNKNOWN HEADER: 224, LAST HEADER: 50(3), REMAIN BYTES: 3, fd: 19
Long long yang kullanmıyorsun normali ekleyeceksin service.h locale_inc.h yi zaten öğretici kurulumda söylenmiş dışında bir değişiklik yapmayacaksın lctext disindaProcess: UNKNOWN HEADER: 224, LAST HEADER: 50(3), REMAIN BYTES: 3, fd: 19
Nereyi uyarladığınızı buraya yazar mısınız rica etsem. OFFLINESHOP eklerken içinde arama camını ifdefi vardı bu dediğiniz offlineshopu ekledim dediğiniz gibi itemleri listeliyor fakat satın almıyor. Bakalım tShopTable'yi TOfflineShopTable olarak değiştirdim derliyorum bakalım ne değişecekLinkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.bu dalinin offlineshop'unda item bulmada çalışıyor fakat satın almada çalışmıyor ilgilenen birileri çıkarmı
#edit hallettim ticaret camı çalışıyor artık satın alma itemleri listelemesi
Great uyarlamasını yap sorun kalmaz.Nereyi uyarladığınızı buraya yazar mısınız rica etsem. OFFLINESHOP eklerken içinde arama camını ifdefi vardı bu dediğiniz offlineshopu ekledim dediğiniz gibi itemleri listeliyor fakat satın almıyor. Bakalım tShopTable'yi TOfflineShopTable olarak değiştirdim derliyorum bakalım ne değişecek
#Edit: Birşey değişmedi. Bu dükkan mevcut değil diyor. itemleri listeliyor. Fakat Arama yapıp itemin üstüne gelince pazar işareti çıkmıyor veya nesneyi satın almıyor.
Hala daha bu dükkan mevcut değil diyor. Sadece Shop_manager.cpp'de düzenleme yaptım o da zaten Great OfflineShop Uyarlama klasöründe zaten. Diğer türlü sistemin kendisini normal şekilde ekledim.Great uyarlamasını yap sorun kalmaz.
Bilmiyorum ben great kullanıyordum kaldırdım bunu ekledim aynı ticaret camı sistemi bende de ekli ve sorunsuz çalıştı. Great uyarlamasını kaldırıp denemiştim o zamanda dediğin gibi itemleri buluyor ama satın almıyordu.yok yemiyor great uyarlaması. Forum80 arkadaş başka şekilde uyarlamış sanırım
denediğimde bende çalıştıramamıştım okan gibi. bir kaç şey denedim ama tırt fazla da üstüne düşmedim. sağlık olsun.Bilmiyorum ben great kullanıyordum kaldırdım bunu ekledim aynı ticaret camı sistemi bende de ekli ve sorunsuz çalıştı. Great uyarlamasını kaldırıp denemiştim o zamanda dediğin gibi itemleri buluyor ama satın almıyordu.
Bilmiyorum ben hiç değişiklik yapmadan ekledim sorunsuz çalışıyor iki sistemde.denediğimde bende çalıştıramamıştım okan gibi. bir kaç şey denedim ama tırt fazla da üstüne düşmedim. sağlık olsun.
Evet buna benzer bir durumdu. Burada da Buy fonksiyonu üzerinden bPosu çağırıyor ama Buy fonksiyonunda bPos ile ilgili bir tanım olmadığı için satın almıyor olabilir. Yani benim yaşadığım sorun tam olarak böyle bir şeydi. Ancak senin kullandığın ticaret camını ben hiç denemedim. Daha çok fileslerden söküp denemiştim üst üste.şimdi burada shop_manager.cpp 'de
int ret = pkShop->Buy(ch, p->bPos, true);
bu var. burada shop.cpp'deki buy'u alıyor. Buy'da
int CShop::Buy(LPCHARACTER ch, BYTE pos, bool bIsShopSearch)
bu var. şimdi yukarıda int ret = pkShop->Buy(ch(LPCHARACTER ch), p->bPos (Burada arama camının packet.h'deki pos'u alıyor çünkü)
const TPacketCGPrivateShopSearchBuyItem* p burada belirtmiş.
pos'u Shop'un pos'unu mu aldıracağız.
Bendeki ticaret camı için şöyle söyleyeyim;hacım offlineshop'un veya normal shopun packet.h 'de kullandığı bir pos yok. Sadece command_shop_sell içinde var başka shop veya offlineshop ile ilgili bir pos yok.
int ret = pkShop->Buy(ch, pos);
SHOP_ITEM& r_item = m_itemVector[pos];
Greatta ve dali de çalışıyor.Bu Ticaret Camı Great'da çalışıyor değil mi? Melih sen ekledin test ettin.
game srcni atsana ozaman buraya uyarlamayı alsın herkesTicaret cami uyarlaması için çare onda banada o uyarladı. @forum80
Great'da çalışmıyor kanka itemleri listeliyor satın al diyorsun almıyor Great uyarla klasöründekini yaptımBilmiyorum ben hiç değişiklik yapmadan ekledim sorunsuz çalışıyor iki sistemde.