- Ticaret Puanı
- 0
İyi günler arkadaşlar ve üstatlar bir sorum olucaktı filesim de daha önce ch nin 3. coresinde düşme yaşadım ve burada 6 adet map index bulunmakta hangi mapta yaşadığımı asla çözemedim hatta şuan da yanlışlıkla sorunu çözdüm mü çözmedim mi onu bile bilmiyorum bir önlem almak istiyorum ve siz üstatlara sorma gereksinimin de bulunmak istedim.
Yapmak istediğim normal de her ch de 4 kere var ve ben 3. core de sorun yaşadığım için bu core de ki indexleri dağıtmak istiyorum örnek vermek gerekirse
Channel 1
core 1 ( mavi köy)
Core 2 ( Kırmızı köy )
Core 3 ( sarı köy )
Gibi dağıtmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim siz üstatlara sormak istiyorum makineye yük daha fazla binecek biliyorum sorunum yok onda makinem sağlam nasıl yapabilirim bunu vrunner de var bu arada onu da bilgilendirmek isterim
Yapmak istediğim normal de her ch de 4 kere var ve ben 3. core de sorun yaşadığım için bu core de ki indexleri dağıtmak istiyorum örnek vermek gerekirse
Channel 1
core 1 ( mavi köy)
Core 2 ( Kırmızı köy )
Core 3 ( sarı köy )
Gibi dağıtmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim siz üstatlara sormak istiyorum makineye yük daha fazla binecek biliyorum sorunum yok onda makinem sağlam nasıl yapabilirim bunu vrunner de var bu arada onu da bilgilendirmek isterim