Selamlar, çok sevdiğim işlerden biri code review etmek olabilir. Çalıştığım şirkette şu an pek yoğunluğumuz yok bu yüzden review request gelmiyor yazdığı kodları review ettirmek isteyen arkadaşlar varsa müsait zamanlarımda ücretsiz yapabilirim. Lakin ufak bir iki ricam olucak:
- Alıngan biriyseniz lütfen bunu talep etmeyin.
- Burdaki amaç plugin developer arkadaşların hatalarını görüp kendini geliştirmesidir, benim herhangi bir çıkarım yok, bu yüzden "kasıtlı finding açıyor" demeyin.
- Review github üzerinden yapılacaktır.
"Sen kimsin ve sana neden böyle bir şey yaptıralım?" diye aklında soru işareti olan arkadaşlar için;
-> Bilgisayar Mühendisiyim, şu an yüksek lisans yapıyorum
-> Savunma sanayide çalışıyorum
-> Embedded Linux, Linux System Programming, Modern C++ uzmanlık alanlarım, burdaki "uzmanlık" lafın gelişi değil.
-> Title: Mid-Senior Level C++ Developer
- Alıngan biriyseniz lütfen bunu talep etmeyin.
- Burdaki amaç plugin developer arkadaşların hatalarını görüp kendini geliştirmesidir, benim herhangi bir çıkarım yok, bu yüzden "kasıtlı finding açıyor" demeyin.
- Review github üzerinden yapılacaktır.
"Sen kimsin ve sana neden böyle bir şey yaptıralım?" diye aklında soru işareti olan arkadaşlar için;
-> Bilgisayar Mühendisiyim, şu an yüksek lisans yapıyorum
-> Savunma sanayide çalışıyorum
-> Embedded Linux, Linux System Programming, Modern C++ uzmanlık alanlarım, burdaki "uzmanlık" lafın gelişi değil.
-> Title: Mid-Senior Level C++ Developer