- Ticaret Puanı
- 0
Merhaba Arkadaşlar.
Client Source mi vs 2013 xp den vs 2019 güncelledim ama şöyle bir hata alıyorum araştırdım ama anlamadım nasıl düzeltirim diye sizlere bir sormak istedim.
Şimdiden yardımcı olan herkese Teşekkür ederim. İyi Forumlar...
Client Source mi vs 2013 xp den vs 2019 güncelledim ama şöyle bir hata alıyorum araştırdım ama anlamadım nasıl düzeltirim diye sizlere bir sormak istedim.
1. Hata::
Önem Derecesi Kod Açıklama Proje Dosya Çizgi Gizleme Durumu
Hata C2039 '_snprintf': bir 'std' üyesi değil PRTerrainLib C:\Users\Client\extern\include\boost\assert\source_location.hpp 97
Hata C2039 '_snprintf': bir 'std' üyesi değil PRTerrainLib C:\Users\Client\extern\include\boost\assert\source_location.hpp 104
Kod Satırı::
#if ( defined(_MSC_VER) && _MSC_VER < 1900 ) || ( defined(__MINGW32__) && !defined(__MINGW64_VERSION_MAJOR) )
# define BOOST_ASSERT_SNPRINTF(buffer, format, arg) std::sprintf(buffer, format, arg)
#else
# define BOOST_ASSERT_SNPRINTF(buffer, format, arg) std::snprintf(buffer, sizeof(buffer)/sizeof(buffer[0]), format, arg)
#endif
std::string to_string() const
{
unsigned long ln = line();
if( ln == 0 )
{
return "(unknown source location)";
}
std::string r = file_name();
char buffer[ 16 ];
BOOST_ASSERT_SNPRINTF( buffer, ":%lu", ln );
r += buffer;
unsigned long co = column();
if( co )
{
BOOST_ASSERT_SNPRINTF( buffer, ":%lu", co );
r += buffer;
}
char const* fn = function_name();
if( *fn != 0 )
{
r += " in function '";
r += fn;
r += '\'';
}
return r;
2. Hata::
Hata MSB8020 Visual Studio 2013 - Windows XP için derleme araçları (Platform Araç Takımı = 'v120_xp') bulunamıyor. v120_xp derleme araçlarını kullanarak oluşturmak için lütfen Visual Studio 2013 - Windows XP derleme araçlarını yükleyin. Alternatif olarak, Proje menüsünü seçerek veya çözüme sağ tıklayarak ve ardından "Çözümü yeniden hedefle" seçeneğini belirleyerek geçerli Visual Studio araçlarına yükseltme yapabilirsiniz. UserInterface C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio\2019\Enterprise\MSBuild\Microsoft\VC\v160\Microsoft.CppBuild.targets 439
Kod Satırı::
<!-- Error now before creating any directories. -->
<VCMessage Code="MSB8013" Type="Error" Arguments="$(Configuration)|$(Platform)" Condition="'$(DesignTimeBuild)' != 'true' and '$(ConfigurationPlatformExists)' != 'true'"/>
<!-- Error if toolset not found -->
<VCMessage Code="MSB8020" Type="Error" Arguments="$(_PlatformToolsetShortName);$(PlatformToolset)" Condition="'$(DesignTimeBuild)' != 'true' and '$(_ToolsetFound)' != 'true'" />
<MakeDir Directories="$(IntDir)" Condition="'$(DesignTimeBuild)' != 'true'"/>
<PropertyGroup>
<_ClCompileGenerateXMLDocumentationFiles Condition="'%(ClCompile.GenerateXMLDocumentationFiles)' == 'true'">true</_ClCompileGenerateXMLDocumentationFiles>
</PropertyGroup>
<!-- Error out if Windows Store app projects has an unsupported Configuration Type -->
<VCMessage Code="MSB8016" Type="Error" Arguments="$(ConfigurationType)" Condition="'$(DesignTimeBuild)'!='true' and '$(WindowsAppContainer)'=='true' and '$(ConfigurationType)'!='Application' and '$(ConfigurationType)'!='DynamicLibrary' and '$(ConfigurationType)'!='StaticLibrary'" />
Şimdiden yardımcı olan herkese Teşekkür ederim. İyi Forumlar...