Yardım client c++17 hk.

• Konuyu açan Konuyu açan brave
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 6
  • Gösterim Gösterim 740
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

brave

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Clienti ISO C++17 ile derlemek istiyorum bunun hakkında yabancı bir forumda paylaşım gördüm fakat tam anlamadım. Paylaşılan dosyalarda c++17 kullanan var mı bildiğiniz client tarafında?

stringleri std string olarak mı ne düzenlicen birsürü işi var 1 kere denedim uzun iş çok düzenleme gerektiriyor

Türk forumlarının birinde nasıl yapılacağı açıklanmış. Paylaşacaktım ama arkadaşın emeğine saygısızlık olmaması paylaşmadım. Oradan bakmanı öneririm.
Google arama motoruna bunu yazarak bulabilirsin.

Visual Studio ISO C++ 17 Derlemesi Metin2

Türk forumlarının birinde nasıl yapılacağı açıklanmış. Paylaşacaktım ama arkadaşın emeğine saygısızlık olmaması paylaşmadım. Oradan bakmanı öneririm.
Google arama motoruna bunu yazarak bulabilirsin.

Visual Studio ISO C++ 17 Derlemesi Metin2​

Bunu zaten yabancı bir forumdan alıp çeviri yapmışlar yani kendi anlatımları değil.

Bunu zaten yabancı bir forumdan alıp çeviri yapmışlar yani kendi anlatımları değil.
anlatan çocuk türk zaten trabzonlu muhammed diye biri sadece diğer forumda yapılan haksızlığa tahammül edemeyip yabancı foruma çekildi olayları bilmeden yorumlamayalım...

anlatan çocuk türk zaten trabzonlu muhammed diye biri sadece diğer forumda yapılan haksızlığa tahammül edemeyip yabancı foruma çekildi olayları bilmeden yorumlamayalım...

Sanırım blackdragonx61'den bahsediyorsun Türk diye. mali'nin client taraflı c++17 anlatımı var mı bilmiyorum. Server taraflı olduğunu biliyorum.

Benim bahsettiğim yabancı konu :
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Türkçeleştirilen konu : Visual Studio Iso c++17 derlemesi

Sanırım blackdragonx61'den bahsediyorsun Türk diye. mali'nin client taraflı c++17 anlatımı var mı bilmiyorum. Server taraflı olduğunu biliyorum.

Benim bahsettiğim yabancı konu :
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Türkçeleştirilen konu : Visual Studio Iso c++17 derlemesi
evet ondan bahsetmiştim fakat konu farklıymış kusura bakma

Geri