Yardım Client build hatası

Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

zibaoyun

Çaylak Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhabalar değerli mmotutkunları kullanıcıları ;
Sizlerin yardımına ihtiyacım var. Client build konusunda sorunlar yaşıyorum ilk defa öğreniyorum, visual stüdyo 2022 kullanıyorum files'e uyumlu fakat bir çok warning'in haricinde derleme sonunda hata veriyor hatanın altında açıklama olarak

"copy /y "MARTYSAMA\MARTYSAMA\Git\m2_client\Srcs\Client\bin\Release\metin2client.exe" "D:\MARTYSAMA\ClientM2-v24\metin2client.exe"

DOSYA : microsoftCpp.common.target Çizgi : 166 yazıyor .

warningler ise genel olarak aşağıda ki gibi :
'/' işleci: numaralandırmalar ile kayan nokta türleri arasında kullanım dışı
'unsigned long ile 'LONG arasında dönüştürme bir daraltma dönüştürmesi gerektiriyor
'*' işleci: numaralandırmalar ile kayan nokta türleri arasında kullanım dışı
'=': 'size_t' - 'short' dönüşümü; veri kaybı olabilir

Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ediyorum.

Ekran görüntüsü 2025-01-04 210316.webp

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
Merhabalar değerli mmotutkunları kullanıcıları ;
Sizlerin yardımına ihtiyacım var. Client build konusunda sorunlar yaşıyorum ilk defa öğreniyorum, visual stüdyo 2022 kullanıyorum files'e uyumlu fakat bir çok warning'in haricinde derleme sonunda hata veriyor hatanın altında açıklama olarak

"copy /y "MARTYSAMA\MARTYSAMA\Git\m2_client\Srcs\Client\bin\Release\metin2client.exe" "D:\MARTYSAMA\ClientM2-v24\metin2client.exe"

DOSYA : microsoftCpp.common.target Çizgi : 166 yazıyor .

warningler ise genel olarak aşağıda ki gibi :
'/' işleci: numaralandırmalar ile kayan nokta türleri arasında kullanım dışı
'unsigned long ile 'LONG arasında dönüştürme bir daraltma dönüştürmesi gerektiriyor
'*' işleci: numaralandırmalar ile kayan nokta türleri arasında kullanım dışı
'=': 'size_t' - 'short' dönüşümü; veri kaybı olabilir

Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ediyorum.
bunun hata değil direk build oldugunu görebilirsin client bu hatayı versede build almıstır

bunun hata değil direk build oldugunu görebilirsin client bu hatayı versede build almıstır
araştırma yaptım bununla alakalı hiç bir şey yok lakin warninglerin sorun oluşturmayacağı hataların sorun oluşturabileceği cevaplarını buluyorum sadece bu hata sorun yaratmaz mı yani ?

araştırma yaptım bununla alakalı hiç bir şey yok lakin warninglerin sorun oluşturmayacağı hataların sorun oluşturabileceği cevaplarını buluyorum sadece bu hata sorun yaratmaz mı yani ?
ANYDESK VER OO HATANI ÇÖZİM İCİN RAHAT ETSİN WARNİNGLER İCİN BİRŞEY DİYEMEM AMA SORUN CIKARMAZ DEDİGİN GİBİ

Geri