Yardım Ch'ler Arası Bağırma - Global Chat

• Konuyu açan Konuyu açan DarkNight
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 61
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

DarkNight

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Forumlarda bu konuyla alakalı derli toplu bir şey bulamadım, chler arası bağırma gözükmüyor, gm karakterden attığım duyurular ch ler arası gözükmüyor bunla alakalı eklenecek bir sistem var mı, forumda paylaşılan FULL NOTICE SYSTEM i ekledim ancak bir çözüm sağlamadı

Forumlarda bu konuyla alakalı derli toplu bir şey bulamadım, chler arası bağırma gözükmüyor, gm karakterden attığım duyurular ch ler arası gözükmüyor bunla alakalı eklenecek bir sistem var mı, forumda paylaşılan FULL NOTICE SYSTEM i ekledim ancak bir çözüm sağlamadı
Aslında sorun chler arası pm görmeme sorunu değilmiş, eklediğim bir sistemin flagı aktif olduğunda notice geçiyor ondan sonra chler arası pm birbirini görmüyor. Yani aslında problem full notice sisteminin olmaması bu sistemi nasıl temin edebilirim

Eklediğin full notice anladığım kadarıyla Gm duyurusunun diğer ch lerde gözükmesi için ancak eklediğin komut girildikten sonra ch lerin birbirini görmesini engelliyor sanırım

Eklediğin full notice anladığım kadarıyla Gm duyurusunun diğer ch lerde gözükmesi için ancak eklediğin komut girildikten sonra ch lerin birbirini görmesini engelliyor sanırım
Dracrys'nin renewal notice sistemi ekli, çakışma olabilir mi acaba? /n komutunu /b olarak çalıştırıyor nihayetinde full notice sistemi

Geri