matraxf Üye Üye Mesaj 12 Beğeni 2 Puan 43 Ticaret Puanı 0 Salı 21:08 #1 Merhaba arkadaşlar Normal chate mesaj atınca gitmiyor Bağırmaktan yazınca gidiyor sorunu çözemedim yardımcı olabilecek varmı
Merhaba arkadaşlar Normal chate mesaj atınca gitmiyor Bağırmaktan yazınca gidiyor sorunu çözemedim yardımcı olabilecek varmı
bckntr Z I M B A Geliştirici Yardımsever Üye Usta Üye Mesaj 1.299 Çözümler 75 Beğeni 2.065 Puan 1.819 Ticaret Puanı 0 Çarşamba 00:17 #2 matraxf demiş ki: 22000 eklentisini görüntüle Merhaba arkadaşlar Normal chate mesaj atınca gitmiyor Bağırmaktan yazınca gidiyor sorunu çözemedim yardımcı olabilecek varmı Hepsini görmek için tıklayın... sysser atar mısınız? Upvote 0 Downvote
matraxf demiş ki: 22000 eklentisini görüntüle Merhaba arkadaşlar Normal chate mesaj atınca gitmiyor Bağırmaktan yazınca gidiyor sorunu çözemedim yardımcı olabilecek varmı Hepsini görmek için tıklayın... sysser atar mısınız?
matraxf Üye Üye Mesaj 12 Beğeni 2 Puan 43 Ticaret Puanı 0 Çarşamba 09:09 #3 bckntr demiş ki: sysser atar mısınız? Hepsini görmek için tıklayın... syserr yokki Upvote 0 Downvote
MCB CGames Premium Üye Yardımsever Üye Usta Üye Mesaj 497 Çözümler 34 Beğeni 352 Puan 930 Ticaret Puanı 1 Çarşamba 13:51 #4 matraxf demiş ki: 22000 eklentisini görüntüle Merhaba arkadaşlar Normal chate mesaj atınca gitmiyor Bağırmaktan yazınca gidiyor sorunu çözemedim yardımcı olabilecek varmı Hepsini görmek için tıklayın... UiChat.py’de herhangi bir işlem yaptın mı ? Upvote 0 Downvote
matraxf demiş ki: 22000 eklentisini görüntüle Merhaba arkadaşlar Normal chate mesaj atınca gitmiyor Bağırmaktan yazınca gidiyor sorunu çözemedim yardımcı olabilecek varmı Hepsini görmek için tıklayın... UiChat.py’de herhangi bir işlem yaptın mı ?
matraxf Üye Üye Mesaj 12 Beğeni 2 Puan 43 Ticaret Puanı 0 Dün 19:18 #5 MCB demiş ki: UiChat.py’de herhangi bir işlem yaptın mı ? Hepsini görmek için tıklayın... hayır bir işlem yapmadım Upvote 0 Downvote
MCB demiş ki: UiChat.py’de herhangi bir işlem yaptın mı ? Hepsini görmek için tıklayın... hayır bir işlem yapmadım
DeadLyEscaPe Yardımsever Üye Yardımsever Üye MT Üye Mesaj 477 Çözümler 30 Beğeni 120 Puan 574 Ticaret Puanı 0 Dün 23:19 #6 Enter bastıktan sonra mesaj siliniyor ama sohbet penceresinde mi mesaj gözükmüyor. Daha detaylı bilgi verin. Upvote 0 Downvote
Enter bastıktan sonra mesaj siliniyor ama sohbet penceresinde mi mesaj gözükmüyor. Daha detaylı bilgi verin.
matraxf Üye Üye Mesaj 12 Beğeni 2 Puan 43 Ticaret Puanı 0 Dün 23:32 #7 Martysama'nın son verdiği p23 güncellemesini yaparken input_main.cpp'de case CHAT_TYPE_TALKING: kod satırında yanlış işlem yapmışım sorun çözüldü Upvote 0 Downvote
Martysama'nın son verdiği p23 güncellemesini yaparken input_main.cpp'de case CHAT_TYPE_TALKING: kod satırında yanlış işlem yapmışım sorun çözüldü