Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konu sahibinin aradığı materyalleri bulduğu için "Bulundu" öneki eklenmiştir. Eğer aynı materyalleri arıyorsanız yorumlara bakabilirsiniz. İstediğiniz materyallere bu konuda bulamadıysanız yeni konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Merhaba, python üzerinde yaptığımız ui element düzenlemelerini canlı olarak görebileceğimiz bir şeyler paylaşmışlardı. İlgili konuyu bulamadım. Konuyu bilen varsa bağlantısını bırakabilir mi ?
Merhaba, python üzerinde yaptığımız ui element düzenlemelerini canlı olarak görebileceğimiz bir şeyler paylaşmışlardı. İlgili konuyu bulamadım. Konuyu bilen varsa bağlantısını bırakabilir mi ?
Birden fazla kişi benzer şeyler paylaşmış. Farklı bir forumda owsap da paylaşmış martysama da yorumda düzeltmede bulunmuş. Onu veya bunu kullanabilirim gibi. Birisi mutlaka işime yarayacak gibi. Teşekkür ederim.