[C++] Zindan ve hasar güncellemesi (K.T.M)

Tugian2Mt2shop

Tugian2-Mt2shopYazilim
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba dostlar sistem ---- canTolip e aittir.Diğer forumlarda ve burada linkleri kırık olduğu içi burada paylaşma kararı aldık.

Sevgili dostum @sevdalibirisi24 dosyayı istek konusunda paylaştı ve kendisine sorarak burada paylaşıyorum. Hayırlı kullanımlar dilerim
Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız.

Virüstotal;

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Konudan bahsedeyim(ALINTI);

Öncelikle herkese merhabalar.
Bu olayı ilk kez yaşamıyorum fakat tekrardan sistemlerimde warez olayları baş göstermeye başladı.
Bunu yapan kişilerin kim olduğunu bilmekle beraber, anladıkları dilden konuşacağımı unutmamalarını hatırlatmak istiyorum.
Müşterilerim önünde beni mahcup duruma düşürüp haklarına giren bu arkadaşlara asla hakkımı helal etmeyeceğimi de belirtmek istiyorum.

Velhasıl kelâm asıl konuya gelelim;
Bu konuda paylaşacağım Noktalı Hasar ve source taraflı boss odası eklentileri tarafımca hazırlanmış olmasına
ve halâ satışta(TurkMMO konumda) olmasına rağmen Noktalı Hasar eklentisinin paylaşılmasına izin verilmiş olması
TurkMMO yönetiminin(veyahut konulara bakan moderatörlerin) kendilerini referans olarak kullanmamamız gerektiğinin göstergesidir.
Eğer birisi hediye paylaşacaksa kendi yaptığı şeyleri paylaşsın. Ben tarafım dışında paylaşımını onaylamıyorum.
Burada yakındığım olay sistemin/eklentinin değeri değil, bunları TurkMMO aracılığı ile satın alanlara karşı
düştüğüm rezil durumdur.
Dünya, para, mal, varlık bunlar geçici.
Bu olayların sorumluları veya teşvik dahil edenlere asla hakkımı helal etmeyeceğim.
Bu olan rezil durumlardan sonra, artık sistem satışı yapmayacağım.
(Bu dosyalar satın alan müşterilerden izin alınarak paylaşılmıştır)
Saygılarımla...

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
virüs totalde eklemelisin

Geri