- Ticaret Puanı
- 0
ChangeLook (Transmutation) Sistemini Chat veya Whisper'a Yansıtmaya Uyarlamıştım Birşey Dikkatimi Çekmişti Envanterde Yansıtmaya Bakıyorum Bonusların Altında Duruyor Chatte veya Whisper'da Yansıttığım Zaman En Altta Çıkıyor. Neden??? Çünkü AddItemData Altına Eklediğimiz İçin. Beni Bu Görüntü Deli Etti. Neyse Dedim Refine Element Sistemini Ekledikten Sonra Onuda Uyarlarım Sonra Bir Yol Buluruz. Refine Sistemini de Ekledik mi. Onu da Bu HyperLink'e Uyarlamayı Unutmuşum Bir O Eksik Kalmıştı. Neyse Az Önce Onuda Yaptım Ula Onu Denerken Bu Yansıtma Yine Gözüme Çarptı Gel Lan Buraya Seni Bir Şekilde Ayarlamam Lazım Dedim. Ama Gel Gör ki HyperLink class'ında SlotIndexi Alabileceğim Birşey Yok.
Birkaç Birşey Denedim UiInventory'den o SlotIndexi Değişkene Verdim Çalıştı Ama K Envanter Var Falan Filan Dedim Window Type Göre Ayarlayalım Zaten Adam Demiş Ki 2 Argümanlı Eklersen 1. Argümana WindowType 2.ci'ye SlotIndex Ekle Demiş.
Tamam Herşey Hazır.
O Zaman Başlayalım
Öncesi:
Sonrası:
K Envanter
Extra
Birkaç Birşey Denedim UiInventory'den o SlotIndexi Değişkene Verdim Çalıştı Ama K Envanter Var Falan Filan Dedim Window Type Göre Ayarlayalım Zaten Adam Demiş Ki 2 Argümanlı Eklersen 1. Argümana WindowType 2.ci'ye SlotIndex Ekle Demiş.
Tamam Herşey Hazır.
O Zaman Başlayalım
Öncesi:
Sonrası:
K Envanter
Extra
Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız.
Son düzenleme: