- Ticaret Puanı
- 0
Elle Tutulur Bir Otomatik Av Çözdüm. Canlandırma Muhabbeti İçin 40 Dereden Su Getirmiş Yok Onun İçin Yeni EventHandle'ler Yok Command'lar Falan Filan Karman Çorman Aslında Bu Çok Basit.
Metin2 Diyor Ki;
3 Dakika = 180 Saniye
Char_Battle.cpp Açın ve Bakın:
Siz Bu Adamların Oraya 3 Dakika Yazmasını Boşuna Mı Zannediyorsunuz? Bu Sistemin Canlandırma Eklentisini Bu Event'e Uyarladılar Mantıken Ben Öyle Düşünüyorum.
Eğer Ölürseniz ve Burada veya Şehirde Başla Tıklamazsanız 180 saniye Sonra town.txt koordinatlarına yoksa EMPIRE_X EMPIRE_Y gibi başlangıç koordinatlarında başlıyor.
Adamlar Küçük Bir Extra Sorguyla Bunu Tamamladılar. Ben Bu Sistem İçin Yeni Fonksiyon Oluşturdum. Dileyen Bu Event'in İçinde Sadece
Otomatik Av Açık Mı ve Premium Etkisi Var mı ve Canlandırma Açık Mı Koşuluyla RestartAtSamePos'u kullanır warp'ları bu koşulun dışına atar bitti.
Bendeki Otomatik Avı Revize Ettim Ama Siz Yine Kendiniz Uyarlayabilirsiniz.
Arat:
Altına Ekle:
Char.cpp Ekle:
Kanıt:
Metin2 Diyor Ki;
3 Dakika = 180 Saniye
Char_Battle.cpp Açın ve Bakın:
Siz Bu Adamların Oraya 3 Dakika Yazmasını Boşuna Mı Zannediyorsunuz? Bu Sistemin Canlandırma Eklentisini Bu Event'e Uyarladılar Mantıken Ben Öyle Düşünüyorum.
Eğer Ölürseniz ve Burada veya Şehirde Başla Tıklamazsanız 180 saniye Sonra town.txt koordinatlarına yoksa EMPIRE_X EMPIRE_Y gibi başlangıç koordinatlarında başlıyor.
Adamlar Küçük Bir Extra Sorguyla Bunu Tamamladılar. Ben Bu Sistem İçin Yeni Fonksiyon Oluşturdum. Dileyen Bu Event'in İçinde Sadece
Otomatik Av Açık Mı ve Premium Etkisi Var mı ve Canlandırma Açık Mı Koşuluyla RestartAtSamePos'u kullanır warp'ları bu koşulun dışına atar bitti.
Bendeki Otomatik Avı Revize Ettim Ama Siz Yine Kendiniz Uyarlayabilirsiniz.
Arat:
C++:
LPCHARACTER ch = nullptr;
if (true == info->isPC)
{
ch = CHARACTER_MANAGER::instance().FindByPID( info->dwID );
}
else
{
ch = CHARACTER_MANAGER::instance().Find( info->dwID );
}
if (nullptr == ch)
{
sys_err("DEAD_EVENT: cannot find char pointer with %s id(%d)", info->isPC ? "PC" : "MOB", info->dwID );
return 0;
}
ch->m_pkDeadEvent = nullptr;
if (ch->GetDesc())
{
Altına Ekle:
C++:
#if defined(ENABLE_AUTO_SYSTEM)
if (ch->IsAutoHunt() && ch->IsAutoHuntAffect() && ch->IsAutoHuntRevive())
{
ch->AutoHuntRevive();
return 0;
}
#endif
Char.cpp Ekle:
C++:
#ifdef ENABLE_AUTO_SYSTEM
void CHARACTER::AutoHuntRevive()
{
if (!GetDesc())
return;