M musasayan Yasaklanmış Üye Cezalı Mesaj 14 Beğeni 2 Puan 40 Ticaret Puanı 0 2 Şubat 2024 #1 merhabalar biyolog sistemi ekledim fakat build alırken bu hatayı alıyorum yardımcı olur musunuz Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
merhabalar biyolog sistemi ekledim fakat build alırken bu hatayı alıyorum yardımcı olur musunuz Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
ggns7 MT Üye MT Üye Mesaj 291 Çözümler 13 Beğeni 128 Puan 519 Ticaret Puanı 0 2 Şubat 2024 #2 Syntax error, yazım kurallarına aykırı. Yanlış eklemişsin. Upvote 0 Downvote
M musasayan Yasaklanmış Üye Cezalı Mesaj 14 Beğeni 2 Puan 40 Ticaret Puanı 0 2 Şubat 2024 #3 ggns7 demiş ki: Syntax error, yazım kurallarına aykırı. Yanlış eklemişsin. Hepsini görmek için tıklayın... şöyle bit sıkıntımız var hocam ekledigişm sistemle hata veren kodların oldugu satırla hiç bi alakası yok ama Upvote 0 Downvote
ggns7 demiş ki: Syntax error, yazım kurallarına aykırı. Yanlış eklemişsin. Hepsini görmek için tıklayın... şöyle bit sıkıntımız var hocam ekledigişm sistemle hata veren kodların oldugu satırla hiç bi alakası yok ama
hasanmacit Geliştirici Geliştirici Yardımsever Üye Usta Üye Editör Mesaj 4.951 Çözümler 210 Beğeni 5.263 Puan 2.850 Ticaret Puanı 7 2 Şubat 2024 #4 musasayan demiş ki: şöyle bit sıkıntımız var hocam ekledigişm sistemle hata veren kodların oldugu satırla hiç bi alakası yok ama Hepsini görmek için tıklayın... eklediğin sistemin en sonundaki } parantezi bile unutsan oradan hata vermez aşağılardan verir. o dosyadaki eklemeni kontrol et. Upvote 0 Downvote
musasayan demiş ki: şöyle bit sıkıntımız var hocam ekledigişm sistemle hata veren kodların oldugu satırla hiç bi alakası yok ama Hepsini görmek için tıklayın... eklediğin sistemin en sonundaki } parantezi bile unutsan oradan hata vermez aşağılardan verir. o dosyadaki eklemeni kontrol et.