Yardım Bu packet hatasını çözemiyorum

• Konuyu açan Konuyu açan matraxf
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 10
  • Gösterim Gösterim 129
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

matraxf

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba arkadaşlar filese hiç bir sistem eklememe rağmen oyundayken client atıyor örneğin /m 8001 yapıp 50-60 tane metin indiriyorum çarı space tuşuna basıp bırakıyorum 15-20dakika sonra client kapanıyor ve bu syserr leri alıyorum hiç bir sistem ekli değil, sadece bir kaç define kapalı örneğin Tılsım-Eldiven-Wolfman-Won sistemi gibi gibi şeyler
Altyapı martysama 5.8 en güncel sürümü bizzat kendisinden satın aldım fakat bu hatayı çözemdim bilgisi olan var mı?

Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
Syserr: 0309 14:39:16108 :: Unknown packet header: 144, last: 62 4
Bu 2 saat önce aldığım syserr

Buda 10 dakika önce aldığım
Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
0309 16:32:16589 :: Unknown packet header: 198, last: 4 62

Packet ve input main dosyalarını zip olarak yükledim lütfen bilen birisi yardım ederse çok sevinirim işin içinden çıkamıyorum

Dosya Eklentileri

martysama sadece bize cevap vermiyo galiba bende files satın alacam ama hiçbir şekilde satmaya istekli değil gibi gözüküyor
valla hiç istekli değil :D pek fazla ilgilenmiyor müşterileriyle + bi tık küçümsüyor asistanı :D onun yapamadığı şeyi yaptı arkadaşım :D

Sorun client src ile alakalı networkstream dosyalarından paket çalışması olmakta isterseniz tüm paketleri onarım yapabilirim inceleyip fakat ücretsiz bir işlem olmaz.

asistanı ile iletişime geçip alabiliyorsak iletişim adresleri var mı
sadece marty'den alabilirsin discorddan ticket atıcaksın
Sorun client src ile alakalı networkstream dosyalarından paket çalışması olmakta isterseniz tüm paketleri onarım yapabilirim inceleyip fakat ücretsiz bir işlem olmaz.
gerekli iletişim bilgilerini bırakırmısın çözemessem ulaşacağım

Geri