- Ticaret Puanı
- 2
Biz bulamasaydık sizden tahmin isteyecektik ama sonuçlar beni hiç şaşırtmadığı için şu an için bilgiyi paylaşma gereği duydum. Zaten herkese açık bir yorumda ihlal olmuşe biz bulcaktık hani niye söylediniz ahahahahahah velet dolu olan taraf diğer taraf ya burası sessiz sakin bir yer çok seviyorum burayı
Böyle konuşanları, çamur atanları çok gördük, ama söylemeden edemeyeceğim; bu tarz ithamlarda bulunan insanların aynı zamanda körün bile koklayarak çözebileceği her syserr için sağda solda yırtınmaları ayrı bir ironi oluyor. Kimseyi bilgisiyle/bilgisizliği ile yargılamam hiç de sevmem ama hak edene de hak edilen söylenir.
Forumun sakinliğine gelince de, şahsen yıllardır yerli yabancı kalabalık forumları da gördüm. Ve özellikle Türklerin olduğu sitelerin çoğunda her ne kadar kalabalık olursa olsun eğer bir çıkarı yoksa kimse kimseye yardımcı olmuyor, burada bir avuç insanın birbiriyle yardımlaşıp bir şeyleri halledebiliyor oluşuna bile dair başka hiç bir Türk sitesinden örnek gösterilemez. Eğer bir konu açıp 8 sene cevap gelmesini beklemek istiyorsanız o kalabalık sitelere gidebilirsiniz.
Metin2 geliştiriciliğine başlamadan önce forumculuk zihniyetini kavramanızı tavsiye ederim. Hiç kimse istediği yerde kafasına göre at koşturamaz.
forumculuk zihniyeti birazcık tartışmalı bir durum burada henüz karşılaşmadım umarım karşılaşmam fakat bazı forumlarda yönetimle ters bir şeyi savununca ya yorumun siliniyor ya da banlanıyorsun. forum herkesin belli çerçeveler içerisinde sohbet etmesine yarar. ters düşüyor diye yorum silenler, babasının çiftliğiymiş gibi moderasyon yapanlar 2 adım öteye gidemezler...Böyle konuşanları, çamur atanları çok gördük, ama söylemeden edemeyeceğim; bu tarz ithamlarda bulunan insanların aynı zamanda körün bile koklayarak çözebileceği her syserr için sağda solda yırtınmaları ayrı bir ironi oluyor. Kimseyi bilgisiyle/bilgisizliği ile yargılamam hiç de sevmem ama hak edene de hak edilen söylenir.
Forumun sakinliğine gelince de, şahsen yıllardır yerli yabancı kalabalık forumları da gördüm. Ve özellikle Türklerin olduğu sitelerin çoğunda her ne kadar kalabalık olursa olsun eğer bir çıkarı yoksa kimse kimseye yardımcı olmuyor, burada bir avuç insanın birbiriyle yardımlaşıp bir şeyleri halledebiliyor oluşuna bile dair başka hiç bir Türk sitesinden örnek gösterilemez. Eğer bir konu açıp 8 sene cevap gelmesini beklemek istiyorsanız o kalabalık sitelere gidebilirsiniz.
Metin2 geliştiriciliğine başlamadan önce forumculuk zihniyetini kavramanızı tavsiye ederim. Hiç kimse istediği yerde kafasına göre at koşturamaz.
forumculuk zihniyeti birazcık tartışmalı bir durum burada henüz karşılaşmadım umarım karşılaşmam fakat bazı forumlarda yönetimle ters bir şeyi savununca ya yorumun siliniyor ya da banlanıyorsun. forum herkesin belli çerçeveler içerisinde sohbet etmesine yarar. ters düşüyor diye yorum silenler, babasının çiftliğiymiş gibi moderasyon yapanlar 2 adım öteye gidemezler...
- Üyelerimizin yazdığı her içerik koruma altındadır ve kural ihlali gerçekleşmediği sürece müdahale edilemez.
Evet o bahsettigin de buna dahil. Burada kurallar dışına çıkmadan her türlü sohbet,tartışma vb. zaten yapılabilir. Buna benzer her konuda şahsen ben bunu belirtiyorum, ek olarak yönetim ekibinin tamamı da eleştiriye açıktır.forumculuk zihniyeti birazcık tartışmalı bir durum burada henüz karşılaşmadım umarım karşılaşmam fakat bazı forumlarda yönetimle ters bir şeyi savununca ya yorumun siliniyor ya da banlanıyorsun. forum herkesin belli çerçeveler içerisinde sohbet etmesine yarar. ters düşüyor diye yorum silenler, babasının çiftliğiymiş gibi moderasyon yapanlar 2 adım öteye gidemezler...
Yönetim ekibi forumun huzurunu bozacak her insana karşı kuralları uygulamaya devam edecek. İsterseniz dünyanın en iyi içeriklerini paylaşan kişiler olun.
E adamların ekmek teknesi tabi kazanacak, kazanmasınlar mı? başlığa koptum bu arada at koşturmak sur dibinde olur, forumu oyun parkına çevirmenin alemi yok. Böyle ortamlara izin verilseydi facebook gruplarında ki tarzı ortamlara zemin hazırlanmış olurdu, ve bunun gibi tatsız bir çok olayın yaşanmasının önüne geçilemezdi.Böyle konuşanları, çamur atanları çok gördük, ama söylemeden edemeyeceğim; bu tarz ithamlarda bulunan insanların aynı zamanda körün bile koklayarak çözebileceği her syserr için sağda solda yırtınmaları ayrı bir ironi oluyor. Kimseyi bilgisiyle/bilgisizliği ile yargılamam hiç de sevmem ama hak edene de hak edilen söylenir.
AminMaili okur okumaz aklıma gelen kişiydi Güzel içerik vb işler yapıp paylaşmak kimseyi edepli ahlaklı haklı yapmıyor Metin inşaAllah bu kindarlığından kurtulur sabırla yol alır
Ceza sisteminde email ile küfür edenler için bir kural eklemeyi unutmuşuzkomik ama güldürmedi o yüzden ban süresini uzatır mısın eray
açıktan faydalanmış çok kötü oldu xdCeza sisteminde email ile küfür edenler için bir kural eklemeyi unutmuşuz
Sorun değil ya. Forumun emailine geliyor. Bir tek ben görüyorum. Ceza işlemine gerek yokaçıktan faydalanmış çok kötü oldu xd
Bu yaklaşımınızı sevdim.beni banlasan ben yine paylaşım yaparım çünkü ben insanlar için yapıyorum forum için değil.
Tabii ki de bu yapılabilir. Ancak temp mail kullanımında ya sistem kontrolüne takılan oluyor ya da bir süre sonra email değiştirme zorunluluğu oluyor. Yine de aşmak isteyen her türlü aşar. Biz yönetim olarak sadece kuralları uygulamak zorundayız. Bacadan girenlere de niye girdin demeye gerek yok. Tespit edersek orası ayrı amagider başka bi üyelik açarım.
temp mail