Çözüldü boss süresi zamanında çıkmaması hk.

• Konuyu açan Konuyu açan texas1343
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 7
  • Gösterim Gösterim 102
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

texas1343

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
iyi aksamlar örnek veriyorum vadiye 2saatliğine aralık ile ork reisi koyuyorum ama 2.saate bir çıkmıyor kimi zaman 1.30 kimi zaman 1 saat sorun nedir?

Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
m    810    786    0    0    0    0    7200s    100    1    691

Bu 7200 saniye aralıkla çıkar asla şaşmaz ve sunucu saatine göre hesaplama yapar ve bossu kestikten sonra süre tekrar başlar. Sunucuyu kapatıp düz bir saatte (örn : 03:00)`da açıp kestiğin saati not alıp kestiğin saatten 1 2 dakika önce spawn noktasına gidip tekrar gözlemler misin. Bu saniyeyi azaltarak kontrolünü daha hızlı sağlayabilirsin.

şimdi şöyle sen bosu kestin diyelim bidaha spawn olması senin oo kestigin zamandan itibaren başlar 2 saati ona göre hesaplar ve bosu oo sekilde spawn eder

Bu 7200 saniye aralıkla çıkar asla şaşmaz ve sunucu saatine göre hesaplama yapar ve bossu kestikten sonra süre tekrar başlar. Sunucuyu kapatıp düz bir saatte (örn : 03:00)`da açıp kestiğin saati not alıp kestiğin saatten 1 2 dakika önce spawn noktasına gidip tekrar gözlemler misin. Bu saniyeyi azaltarak kontrolünü daha hızlı sağlayabilirsin.
4 5 kere gözlemledim hatta boss takip sistemi var oda 2 saate ayarlı kesildiği gibi geriye doğru sayıyor bende tutuyorum zaman ama aynı hep

4 5 kere gözlemledim hatta boss takip sistemi var oda 2 saate ayarlı kesildiği gibi geriye doğru sayıyor bende tutuyorum zaman ama aynı hep
Sunucu saatiyle alakalı bir durum olabilir putty login olup date yazar mısın bilgisayar saati ile sunucu saati ve tarihi aynımı bi kontrol eder misin

333.webp

saat ayarı da doğru

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Şöyle bir senaryo yapalım.

15:57 -- Sunucu reboot işlemi.
15:58 -- Sunucu açıldı.
16:05 -- sh baslat.sh veya benzeri artık hangi işlemse kanalları açma işlemi.
16:06 -- 20 sn de açıldığını varsayıyorum sunucunun. az olabilir fazla olabilir bu sırada 16:06 ya geçtik. Bosslar spawn oldu.
17:59 -- boss kestik
18:06 -- boss tekrar çıkar (2 saat aralıkla yapıldığı için ve kanalların açılış saatini baz aldığı için. kaçta kesildiğinin bir önemi yoktur)

normal şartlarda olması gereken budur. boss takip sistemleri gibi sitemler ile saatleri tam saatlere sabitleyenler oluyor örnek 16:00 da çıksın gibi hep. böyle bir ayarlama yoksa olması gereken budur. ya da kesildikten sonra 2 saat sonra çıksın gibi yapanlar da olabiliyor. ama bunların hepsi varsayılan sitemin dışında ek olarak eklenmiş fonksiyonlar ile oluyor.

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri