Yardım Boss sürelerini sabitleme hk.

• Konuyu açan Konuyu açan darkbloodly
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 3
  • Gösterim Gösterim 48
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

darkbloodly

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba

Örneğin 15.00 15.15 , 15.30 gibi her 15 dakikada bir bossların sürelerini çıkaracak şekilde bir sistem arıyorum.

15.29'da kesse bile 15.30'da çıkacak tekrardan. Bilgisi olan var mı?

Merhaba,

boss sabitlemeyi 15 dk da bir veya 30 dk da bir ayarlarsanız zaten 1 saat döngüsü üzerinden dediğiniz şekilde olur

Merhaba,

boss sabitlemeyi 15 dk da bir veya 30 dk da bir ayarlarsanız zaten 1 saat döngüsü üzerinden dediğiniz şekilde olur

Hocam örneğin 2 saatte bir çıkacak, kesildikten sonra süre başlar. adam 16.46'da bossu kestiyse 18.46'da tekrar çıkar şuanki sistemde.

Ben 16.00 18.00 sabit satlerde çıkarmak istiyorum

1737408650991.webp

burda söyledim zaten anlaşılmayacak bişey yok

Merhaba,

Bu dediğin sunucunun açılış saatinden, dakikasından ve saniyesinden itibaren süreyi başlatır sunucunun anlık kapanmasına sebep olan herhangi bir şey bu sayacın bütün düzenini bozar. Arkadaşın bahsettiği boss saat kaçta kesilirse kesilsin ama yine de belirlenen saate çıkacak şeklinde. Geliştirme konumda eklediğim boss damage rank sisteminde tam olarak bu sistem mevcut bizzat kendim denedim. Bu sistem Hazerfen filesinde mevcut ve x forumda bizzat sistem sahibi sistemi paylaştı. Bende sistemi bugün yarın bizim forumumuzda paylaşabilirim.

Geri