Tugian2Mt2shop Tugian2-Modern PVP Premium Üye MT Üye Mesaj 409 Çözümler 4 Beğeni 291 Puan 824 Ticaret Puanı 0 Bugün: 01:27 #1 Oyun Başlamıyor saçma bir sebeble daha önce yaşayan oldumu? Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
Oyun Başlamıyor saçma bir sebeble daha önce yaşayan oldumu? Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
nebisenol Premium Üye Premium Üye Geliştirici Yardımsever Üye MT Üye Mesaj 587 Çözümler 30 Beğeni 206 Puan 629 Ticaret Puanı 0 Bugün: 01:53 #2 Tugian2Mt2shop demiş ki: Oyun Başlamıyor saçma bir sebeble daha önce yaşayan oldumu? Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Hepsini görmek için tıklayın... Syserr var mı? Upvote 0 Downvote
Tugian2Mt2shop demiş ki: Oyun Başlamıyor saçma bir sebeble daha önce yaşayan oldumu? Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Hepsini görmek için tıklayın... Syserr var mı?
Tugian2Mt2shop Tugian2-Modern PVP Premium Üye MT Üye Mesaj 409 Çözümler 4 Beğeni 291 Puan 824 Ticaret Puanı 0 Bugün: 01:53 #3 nebisenol demiş ki: Syserr var mı? Hepsini görmek için tıklayın... malesef syserr yok Upvote 0 Downvote
nebisenol Premium Üye Premium Üye Geliştirici Yardımsever Üye MT Üye Mesaj 587 Çözümler 30 Beğeni 206 Puan 629 Ticaret Puanı 0 Bugün: 01:55 #4 Tugian2Mt2shop demiş ki: malesef syserr yok Hepsini görmek için tıklayın... Sistemi bilmiyorum ama sadece client tarafında değil, game tarafında da syserr kayıtlarını kontrol eder misin? Upvote 0 Downvote
Tugian2Mt2shop demiş ki: malesef syserr yok Hepsini görmek için tıklayın... Sistemi bilmiyorum ama sadece client tarafında değil, game tarafında da syserr kayıtlarını kontrol eder misin?
Tugian2Mt2shop Tugian2-Modern PVP Premium Üye MT Üye Mesaj 409 Çözümler 4 Beğeni 291 Puan 824 Ticaret Puanı 0 Bugün: 02:07 #5 nebisenol demiş ki: Sistemi bilmiyorum ama sadece client tarafında değil, game tarafında da syserr kayıtlarını kontrol eder misin? Hepsini görmek için tıklayın... Her yere baktim hocam malesef gene yok Upvote 0 Downvote
nebisenol demiş ki: Sistemi bilmiyorum ama sadece client tarafında değil, game tarafında da syserr kayıtlarını kontrol eder misin? Hepsini görmek için tıklayın... Her yere baktim hocam malesef gene yok
enes turan Yardımsever Üye Yardımsever Üye Usta Üye Mesaj 886 Çözümler 62 Beğeni 821 Puan 919 Ticaret Puanı 0 Bugün: 02:09 #6 'Oyna' butonu neyi tetikliyor ordan başlayabilirsin kontrol etmeye. Debug ile bir dene belki oraya yazdırır Upvote 0 Downvote
'Oyna' butonu neyi tetikliyor ordan başlayabilirsin kontrol etmeye. Debug ile bir dene belki oraya yazdırır
Tugian2Mt2shop Tugian2-Modern PVP Premium Üye MT Üye Mesaj 409 Çözümler 4 Beğeni 291 Puan 824 Ticaret Puanı 0 Bugün: 02:11 #7 Yarına artik kafam şişti Upvote 0 Downvote