Biyolog Sistemi

• Konuyu açan Konuyu açan okan4141
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 11
  • Gösterim Gösterim 226

okan4141

D E L I
Geliştirici
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Sistem Şuan İşleyiş Olarak Sorunsuz Çalışmaktadır.

Extra Eklenecekler:

1: 92 ve 94. Görevde Bonus Seçimi (drop down list)

2:
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
ile 92. Seviye veya 94. Seviye Görevi Sıfırlanabilir.
3:
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
İle Görev Süresi Düşürülebilir.
4: Süre Göstergesi (Percent) ve Kalan Süre (g. dk. sn.)
5: Kalan Süre Sıfırlanmış İse Şurada Yeşil Nokta Yanar.
green_point.webp
-
time_bg.webp

6: Kalan Süre Devam Ediyor İse Şurada Kırmızı Nokta Yanar.
red_point.webp
-
time_bg.webp

7: ve Daha Fazlası

Sistem Tamamen JSON Tabanlı Çalışır ve Dilediğiniz Kadar Görevleri Genişletebilirsiniz.

Json.webp

Video:

okan sistemi açık arttırma ile satışa koyunca forumun bürüneceği haller

Herkese Yeniden Merhaba

GUI'de Slot Kısmını Kaplayacak ve Daha Renkli Gözükmesi Açısından Bir Line Çerçeve Ekledim.

Önceki Bölümlerde SubItem Tamamlandıktan Sonra RewardSlot Active Olmuyordu Bu Bölümde SubItem Tamamlandığında RewardSlot Active Oluyor.

Extra Olarak Bu Bölümde RewardSlot Hariç Tamamlanan Slotda
ok_slot.webp
Çıkar.

Herkese Yeniden Merhaba

GUI'de Slot Kısmını Kaplayacak ve Daha Renkli Gözükmesi Açısından Bir Line Çerçeve Ekledim.

Önceki Bölümlerde SubItem Tamamlandıktan Sonra RewardSlot Active Olmuyordu Bu Bölümde SubItem Tamamlandığında RewardSlot Active Oluyor.

Extra Olarak Bu Bölümde RewardSlot Hariç Tamamlanan Slotda 19887 eklentisini görüntüle Çıkar.

ver butonunu hizala gözünü sevim delirecem az kaldı

Eline sağlık,

Guiyi genişletip scrollbar eklesen ve bütün biyolog görevlerini listelesen daha güzel olabilir. Ayriyettende şöyle bir şey önericem yaparmısın bilmem; bütün biyolog görevlerine aynı anda eşya verilebiliyor olsa nasıl olur ? Oyuncunun envanterinde eşya bekletmesine gerek kalmamış olur.

Eline sağlık,

Guiyi genişletip scrollbar eklesen ve bütün biyolog görevlerini listelesen daha güzel olabilir. Ayriyettende şöyle bir şey önericem yaparmısın bilmem; bütün biyolog görevlerine aynı anda eşya verilebiliyor olsa nasıl olur ? Oyuncunun envanterinde eşya bekletmesine gerek kalmamış olur.
Ben genelde sevmiyorum toplu ver gibi işlemleri paylaştığımda yapmak isteyen yapabilir.

Durum ve Kalan Süre Eklendi. Sadece Py Tarafında İşlevselliğine Yönelik Kodlama Yapılacak.

Hadi Ben Kaçar 4-12 Mesaisine :ROFLMAO:

33.webp

Geri