Yardım Binek üstünde metin kaçırma sorunu

• Konuyu açan Konuyu açan draven98kral
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 8
  • Gösterim Gösterim 51
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

draven98kral

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba martysama 5.3 files kullanıyorum. Hızlı binekleri kullanınca metin kaçırma sorunu mevcut. Şu şekilde söyleyeyim hedef metnin etrafında dönüp durma fakat saldıramama sorunu diyebilirim. Yaşayan varsa yardımcı olabilirmi?

Client sourceden InstanceBase.cpp dosyasını aç
#Arat
c_fDefaultHorseRotationSpeed
karşısındaki float değerini düşürürsen rotasyon hızı artar daha hızlı döner arttırırsan daha yavaş döner

Client sourceden InstanceBase.cpp dosyasını aç
#Arat
c_fDefaultHorseRotationSpeed
karşısındaki float değerini düşürürsen rotasyon hızı artar daha hızlı döner arttırırsan daha yavaş döner
sorun hala devam etmekte ne kadar arttırsamda azaltsamda birşey farketmiyor.

taşların içinden geçmeyi kapatmadım fakat binek hızını kısınca sorun düzeldi teşekkürler..
benim hatırladığım altyapı fileste direkt taşların içinden geçmeyi yaptığında oyunda karakter taşın en içine girip vuruyordu öyle hatırlıyorum bu sorunun sebebi biraz o birazda bineğin fazla hızlı olması karakterin vuruş animasyonuda olunca işin içinde böyle bir sorun oluyor

benim hatırladığım altyapı fileste direkt taşların içinden geçmeyi yaptığında oyunda karakter taşın en içine girip vuruyordu öyle hatırlıyorum bu sorunun sebebi biraz o birazda bineğin fazla hızlı olması karakterin vuruş animasyonuda olunca işin içinde böyle bir sorun oluyor
evet doğru fakat şu zamanlarda tüm 55/120 serverlarda taşların içinden geçme aktif sadece binek hızı düşürmek yeterli oldu dediğiniz gibi teşekkürler.

Geri