Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konu sahibinin aradığı materyalleri bulduğu için "Bulundu" öneki eklenmiştir. Eğer aynı materyalleri arıyorsanız yorumlara bakabilirsiniz. İstediğiniz materyallere bu konuda bulamadıysanız yeni konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Fileste bir çok fix mevcuttur hali hazırda satışa sunduğum filestir hiç bir oynanma yapılmamıştır ücretsize geçirirken
Not : Al aç bir files değildir daha geliştirilmesi vardı bunu tüm müşterilerime söyledim sürekli ve gerekli yardımları yaptım.
En son geliştirdiğim files değildir yaklaşık 1 1.5 sene önce geliştirdiğim bir kaç ay önce bir kaç fix ve eklenti yaptığım filestir.
Satın Alan Müşterilerin bilgisi dahilinde ücretsize düşürülmüştür.
Kimsenin hakkına girmek...
Fileste bir çok fix mevcuttur hali hazırda satışa sunduğum filestir hiç bir oynanma yapılmamıştır ücretsize geçirirken
Not : Al aç bir files değildir daha geliştirilmesi vardı bunu tüm müşterilerime söyledim sürekli ve gerekli yardımları yaptım.
En son geliştirdiğim files değildir yaklaşık 1 1.5 sene önce geliştirdiğim bir kaç ay önce bir kaç fix ve eklenti yaptığım filestir.
Satın Alan Müşterilerin bilgisi dahilinde ücretsize düşürülmüştür.
Kimsenin hakkına girmek...