- Ticaret Puanı
- 0
oyunu büyük ekrana almadığım için 720p çözünürlüğünde çekmiş fakat oyunda beni rahatsız eden objelerin texturelarını değiştirme kararı aldım, aynı zamanda bazı skilleri de orijinalliğini bozmadan HD hale getirdim(komple set haline geldiği zaman videosunu paylaşacağım örnek: official hava kılıcı skillinin loop animasyonuna yakınlaştırdığınızda hava kılıcının animasyonunun en tepe noktasında pikselleşmeler olur veya güçlü beden yaktığınız sırada yakma animasyonunda pikseller patlar bunları yumuşattım(orijinalliği bozmadan)
Şimdilik bazı objeler: Çadırlar, çanak çömlek, odun, masa, şehirdeki taş lambalar, silahçı ve zırhçı objeleri, şehrin giriş çıkışında bulunan objeleri retexturelayıp HD versiyonlarıyla değiştim, muhtemelen hepsi bittiğinde daha da fark edilir olacak:
Şimdilik bazı objeler: Çadırlar, çanak çömlek, odun, masa, şehirdeki taş lambalar, silahçı ve zırhçı objeleri, şehrin giriş çıkışında bulunan objeleri retexturelayıp HD versiyonlarıyla değiştim, muhtemelen hepsi bittiğinde daha da fark edilir olacak: