Çözüldü Balık tutma şansını artırma

• Konuyu açan Konuyu açan derindarbe12
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 2
  • Gösterim Gösterim 44
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

derindarbe12

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Fishing.txt dosyasından mı değiştirmem gerekiyor? Mesela istiridye'nin tutma şansını artırmak istiyorum.

Çözüm
Fishing.txt dosyasından mı değiştirmem gerekiyor? Mesela istiridye'nin tutma şansını artırmak istiyorum.
Alıntı;

Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
biraz karışık durum var
anlaya bildiğim kadar açıklıyayım.
1. sütun isim kısmı istediğin yazılabilir örnek hamsi balığı
2. kısım item kodu çıkması istenen item yazılabilir.
3. kısım balığın ölü halinin kodu. üzerine tıklandığında ayrıca çıkacak itemleri gameden almakta.
4. kısım ızgara hali. bişirildikten sonra alacağı hal.
5-6-7-8 olasılık kısmı. becerinize göre balığın yakalanma olasılığı. en fazla 9900 olabilir.
9. kısım zorluk. diğer satırlardaki itemler arasında hangisinin daha fazla çıkacağını gösterir. sayı küçüldükçe o itemin çıkma ihtimalı fazlalaşır.
10. derece kısmı. sayı ne kadar yüksek ise envantere...
Alıntı;

Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
biraz karışık durum var
3. kısım balığın ölü halinin kodu. üzerine tıklandığında ayrıca çıkacak itemleri gameden almakta.
5-6-7-8 olasılık kısmı. becerinize göre balığın yakalanma olasılığı. en fazla 9900 olabilir.
9. kısım zorluk. diğer satırlardaki itemler arasında hangisinin daha fazla çıkacağını gösterir. sayı küçüldükçe o itemin çıkma ihtimalı fazlalaşır.
10. derece kısmı. sayı ne kadar yüksek ise envantere gelme ihtimali o kadar yüksek oluyor. en fazla 4 olabilir.
11-12-13 balıkların uzunlukları ile alakalı bir durum işlevi var mı bilmiyorum.
used kısımlarıda tutulan balığın üzerinin tıklanması ile ölü balık haline gelmesi ile alakalı 0-1-2-3-4 olarak kodlanıyor kılçık midye gibi itemlerin çıkma olasılığını ayarlıyor.

burandan yapılabilecek. olasılık seviyeleri ve derece kısmını yükseltemek var tabi bu %100 tutulacak anlamına gelmiyor.
game source içinde dönüşüm sırasında çıkacak itemlerin oranlarının bilgisi var yalnız fishing.cpp üzerinden yakalama süresi kısaltma, %100 oranda yakalama ayarlanması gerekiyor.

Çözüm
Alıntı;

Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
biraz karışık durum var
10. derece kısmı. sayı ne kadar yüksek ise envantere gelme ihtimali o kadar yüksek oluyor. en fazla 4 olabilir.
11-12-13 balıkların uzunlukları ile alakalı bir durum işlevi var mı bilmiyorum.
used kısımlarıda tutulan balığın üzerinin tıklanması ile ölü balık haline gelmesi ile alakalı 0-1-2-3-4 olarak kodlanıyor kılçık midye gibi itemlerin çıkma olasılığını ayarlıyor.

burandan yapılabilecek. olasılık seviyeleri ve derece kısmını yükseltemek var tabi bu %100 tutulacak anlamına gelmiyor.
game source içinde dönüşüm sırasında çıkacak itemlerin oranlarının bilgisi var yalnız fishing.cpp üzerinden yakalama süresi kısaltma, %100 oranda yakalama ayarlanması gerekiyor.
Teşekkür ederim hocam hallettim.

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri