İstek Auto Hunt V2 ve Auto Sell V2 ye İhyacım Var

• Konuyu açan Konuyu açan nyami
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 24
  • Gösterim Gösterim 741
Konu sahibinin aradığı materyalleri bulmasına yardımcı olmak için konuya yorum yazabilirsiniz.

nyami

ZeRo
Premium Üye
Geliştirici
Yardımsever Üye
Usta Üye
Ticaret Puanı
1
Auto Hunt V2 ve Auto Sell V2 ye İhyacım Var.
Elinde olan veya paylaşılan bir form varsa yardımcı olur musunuz.

1719434059636.webp
1719434066723.webp

Bu sistem yerine ganimet filtre daha uygun olmaz mı? O mesela yerden hiç almıyor.
Bunda isim isim filitre varya direk kılıçlar yerine +1 dolu gelince sat gibi bir mantığı var. Bende o yüzden istemiştim, sonradan kendim bir tane server taraflı yazdım geliştirmesiyle uğraşmak istemeyince kaldı öyle. Daha sonra Burakla beraber bir tane yaptık kullanıyoruz öyle 😅

Bunda isim isim filitre varya direk kılıçlar yerine +1 dolu gelince sat gibi bir mantığı var. Bende o yüzden istemiştim, sonradan kendim bir tane server taraflı yazdım geliştirmesiyle uğraşmak istemeyince kaldı öyle. Daha sonra Burakla beraber bir tane yaptık kullanıyoruz öyle 😅
Hee şimdi anladım sistemi.

Hee şimdi anladım sistemi.
Yazmak istersen mantığını kısaca söyleyim zaten sen gerisini getirirsin. Kısaca kullanıcıdan gelen itemlerin idlerini tutan bir map yap, kullanıcıdan gelen listedeki itemleri mapte tut sonrası zaten pickup item ve paketler zaten. Senin için baya basit sistem zaten ben server ve client kısımlarını yazdım ama pyton ile uğraşmak istemediğimden askıya aldım :sleep:.

Yazmak istersen mantığını kısaca söyleyim zaten sen gerisini getirirsin. Kısaca kullanıcıdan gelen itemlerin idlerini tutan bir map yap, kullanıcıdan gelen listedeki itemleri mapte tut sonrası zaten pickup item ve paketler zaten. Senin için baya basit sistem zaten ben server ve client kısımlarını yazdım ama pyton ile uğraşmak istemediğimden askıya aldım :sleep:.
Oyundan çıkıp tekrar girdiğinde o itemler orada kalıyor mu yani bunun için yeni window eklemek gerekiyor mu?

Geri