Yardım Ata Binememe Sorunu

• Konuyu açan Konuyu açan LethalStrikeR
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 5
  • Gösterim Gösterim 638
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.
Ata sol tık atarak bin dediğindede aynı şekil oluyor mu ? Yanında gezmeli binek sisteminde python tarafında g h tuşlarında düzenleme sağlanıyor onunla ilgili bir problem olabilir.

Ata sol tık atarak bin dediğindede aynı şekil oluyor mu ? Yanında gezmeli binek sisteminde python tarafında g h tuşlarında düzenleme sağlanıyor onunla ilgili bir problem olabilir.
Evet ata tıklayıp bin dediğimde de aynı problemi oluşuyor.

Problem yanına gezmeli binek sistemini ekleyince mi ortaya çıktı?

Atı çağırıp /horse_ride deneyebilirsin aynı problem var ise binek sistemini defineli eklediysen horse_ride kodları incele. Bir başka seçenek at leveliyle ilgili bir problemde olabilir. Aklıma gelenler bunlar

Problem yanına gezmeli binek sistemini ekleyince mi ortaya çıktı?

Atı çağırıp /horse_ride deneyebilirsin aynı problem var ise binek sistemini defineli eklediysen horse_ride kodları incele. Bir başka seçenek at leveliyle ilgili bir problemde olabilir. Aklıma gelenler bunlar
/horse_ride yapınca atı yine gönderiyor. Aynı zamanda bineği çağırınca önce binekten in yazıyor. Yani ata binili gözüküyor sistemde. Yanında gezdirmeli binek sistemini eklerken mi çıktı bilmiyorum. Filesın kendisinde vardı. Ben eklemedim yani sistemi. Ne syserr veriyor ne de başka bir şey anlamadım gitti.
Screenshot_4.png

Son düzenleme:
At yanınızdayken karaktere /kill çekin sonrasında gyazo ile videoyu açıp /horse_ride yapıp video atarmısınız
Game.py dosyanızıda konuya ekleyin.

Geri