Artemisia

• Konuyu açan Konuyu açan hasanmacit
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 32
  • Gösterim Gösterim 518
bu karakteri bekleyen değerli topluluğa bir soru. çoğunluğun cevabı önemli olacak. akşam 8 e kadar vaktiniz var. karakterin f3 te duran ve henüz işlevsiz olan becerisi ile alakalı bir soru. ben 3. seçeneğin boş olduğu kanaatindeyim karakterin görünmez olmasının oynanış mekaniğine hiçbir katkısı yok. fakat forum için paylaşım yapacağımdan sormak istedim. 3 seçeneğiniz var:

1- savaşçının öfke becerisi gibi aktif olarak gözükmeyen ama karaktere buff sağlayan bir yetenek olsun.
2- sura ve şaman buffları gibi aktif olarak gözüküp karaktere buff sağlayan bir yetenek olsun.
3- saltanata bağlı kalıp görünmezlik ekleyelim.
en mantıklısı 3 görünmez bence. ninja dada görünmez skili var.
hava kılıcı gibi str veren elf te ruh kalkanı var. bence görünmez mantıklı

bu karakteri bekleyen değerli topluluğa bir soru. çoğunluğun cevabı önemli olacak. akşam 8 e kadar vaktiniz var. karakterin f3 te duran ve henüz işlevsiz olan becerisi ile alakalı bir soru. ben 3. seçeneğin boş olduğu kanaatindeyim karakterin görünmez olmasının oynanış mekaniğine hiçbir katkısı yok. fakat forum için paylaşım yapacağımdan sormak istedim. 3 seçeneğiniz var:

1- savaşçının öfke becerisi gibi aktif olarak gözükmeyen ama karaktere buff sağlayan bir yetenek olsun.
2- sura ve şaman buffları gibi aktif olarak gözüküp karaktere buff sağlayan bir yetenek olsun.
3- saltanata bağlı kalıp görünmezlik ekleyelim.
2

saltanatın packında bulunan tüm mızraklar kodlarına göre eklendi ve oyundaki tüm eşyaların anti typesi artemisia karakterine göre uyarlandı. şimdi aranızdan birinden yardım isteyeceğim. zırh ekleme konusunda pek tecrübeli olduğum söylenemez. karakterin zırh kodları belli. artemisia_w.msmside belli. bunlara göre zırhları ve kostümleri ayırıp tek tek bunların protosunu oluşturabilecek ve bu eşyaların (silahlarda dahil) isimlerini (item_names.txt) koyabilecek bir babayiğit var mı? varsa yorumda kendini belirtsin. protoyu yaparken yapacak kişi zırhların ve silahların saldırı gibi değerlerini belirlemek zorunda değil(tabii tüm hepsini ayarlarsa daha iyi olur). ben silahları wolfmanin 6009 kodlu basit pençesini kullanarak oluşturdum. eğer bu aşamayı da geçersek zaten karakter hafta sonuna paylaşılmış olur. yoksa süreç uzar.​

21079 eklentisini görüntüle
buradaki beklenti sadece adet fazla oldugu icin protolarin olusturulmasi mi? ben yardimci olabilirim daha once excel ile yaptim

buradaki beklenti sadece adet fazla oldugu icin protolarin olusturulmasi mi? ben yardimci olabilirim daha once excel ile yaptim
oydu ama akşama yapıcam yine de düşüncen için teşekkürler zırh ve silahlara isim vermek istersen önerilere açığım

3. seçeneği seçenler için görünmezlik skilini düzenleyeceğim. ayrıca zırhlar ve kombo becerisini göstermemiştim onlarıda gösterdim. kuşağı da giymemiştim kuşaklı görün bir de çarı (scale değerlerinde kadın ninja örnek alındı en uyumlusu o)

bu da ay yıldız kostümü (paylaşmasak mı acaba bu karakteri o kadar uğraştık :D)

0111_220229.webp

mızrakla kombosu acaba kadın savaşçıda çalışıyo mu çok beğendim

görünmezlikte yapıldı. yeni affect yazmadım. ninjanın kamuflajını kullanıyor. belki ninja gibi görünmezlikte hasar artışı da yapılabilir.

Geri