Artemisia Karakteri - Full

• Konuyu açan Konuyu açan hasanmacit
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 32
  • Gösterim Gösterim 802
jtdb8bp.png

Sorunlarım
zırh modelleri gözüküyor
silah modelleri gözükmüyor roota bile attım denemek için bşka packmı kabul etmiyor diye gösteremedim.
Bir de skill dds işlevleri kapalı bunlardan sonra bakıcam bşka bişi varmı diye

jtdb8bp.png

Sorunlarım
zırh modelleri gözüküyor
silah modelleri gözükmüyor roota bile attım denemek için bşka packmı kabul etmiyor diye gösteremedim.
Silah GR2 Çekmiyor olabilir

jtdb8bp.png

Sorunlarım
zırh modelleri gözüküyor
soru cevap bölümüne silah modellerinin gözükmediğine dair konu aç oradan cevaplayayım çözüm puanım artsın

akşam tamamlarım başka eksik varsa yazın
şmdi farkettm actions larda french kiss var evet ama kiss_with artemisialar yok oda lazım buda eksik
skil içinde iconu yaptm ama setsk 188 1 59 yapıyorm açılmıyor skillerin hiçbiri nasıl açıcam skilleri

Son düzenleme:
şmdi farkettm actions larda french kiss var evet ama kiss_with artemisialar yok oda lazım buda eksik
skil içinde iconu yaptm ama setsk 188 1 59 yapıyorm açılmıyor skillerin hiçbiri nasıl açıcam skilleri
pc klasörlerinin içine attım tek tek nasıl yok

martysama kullananlar localedeki skill seçme kısmını special_patch_common içinde kullansınlar. konudaki link tamamen güncellendi. eksik varsa yazın tekrardan.

martysama kullananlar localedeki skill seçme kısmını special_patch_common içinde kullansınlar. konudaki link tamamen güncellendi. eksik varsa yazın tekrardan.
skiller yanlış çalışıyor bende herşey tamam.
ruh kalkanı üstümde kalkan yok yukarıyada gitmiyor görünmezlik çalışmıyor damagede atmıyolar atacklar
hiç videodandaki gibi değil yani

Son düzenleme:
Geri