İstek Artemisia/Elf Karakteri

• Konuyu açan Konuyu açan hasanmacit
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 21
  • Gösterim Gösterim 246
Konu sahibinin aradığı materyalleri bulmasına yardımcı olmak için konuya yorum yazabilirsiniz.

hasanmacit

UsProject / discord: hasanmacit
Süper Moderatör
Geliştirici
Yardımsever Üye
Ticaret Puanı
6
Saltanatın unpackında modelleri var aslında ama yine de arşivinde olan ya da ekli olan bir files varsa yorumlara iletin. Bu karakteri foruma kazandıralım. Son zamanlarda sıkça arandığını gördüm. Foruma özgün içerik girelim aktiflik canlansın. Ben zamanında sıfırdan eklemiştim yine eklerim ama olsun. Örnek görmek daha güzel.​

eski zamanlarda yeni skilleri de vardı efekt olarak bi ara türk forum bide global forumda paylaşılmıştı

birde olay aslında modelleri. karakterin skili C++ fixi değil. Modelleri yok şuan piyasada. bi ayyıldız vardır bakmadm daha saltanatın unpackında varmı elf için. Başkada bi kostümü yok.

eski zamanlarda yeni skilleri de vardı efekt olarak bi ara türk forum bide global forumda paylaşılmıştı

birde olay aslında modelleri. karakterin skili C++ fixi değil. Modelleri yok şuan piyasada. bi ayyıldız vardır bakmadm daha saltanatın unpackında varmı elf için. Başkada bi kostümü yok.
unpackta herşey var ekstrası için başkalarıyla görüşmek lazım
Hasan bu batuhanın paylaştıgı imposs dosyalarında vardı ama tam mı yarım mı bilmiyorum dilersen ö.m yoluyla link yolluyayım
olur

Hasan hocam benim kendi filesimde ekli istersen beraber bakabiliriz

Hasan bu batuhanın paylaştıgı imposs dosyalarında vardı ama tam mı yarım mı bilmiyorum dilersen ö.m yoluyla link yolluyayım
Orada da eksikti sanırsam tam olan tek kişi Laleci oda kimseye vermiyor kendisi özel olarak kullanıyor.

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
Saltanat unpack mevcutsa pc pc2 pc3 atın sökerim

Bunda yokmu?

1736070096615.webp
Dosyaların bu olma ihtimali varmı ?

Geri