WILDGUARD Gerçekleri Paylaşmaya Ne Dersin? Yönetici Grafiker Mesaj 1.910 Çözümler 6 Beğeni 656 Puan 1.999 Ticaret Puanı 0 10 Şubat 2021 #1 @XPyrion Seveceğini düşünüyorum
XPyrion Premium Üye Premium Üye Geliştirici Yardımsever Üye Emekli Üye Editör Mesaj 805 Çözümler 41 Beğeni 2.259 Puan 1.679 Ticaret Puanı 0 10 Şubat 2021 #2 Çok iyi. Sözleri öğrendiğimde bağıra bağıra söylerim ben bunu Yanmış içinden Söylenmez, dile gelmez Kuyunun dibinde Çalar eski bir şarkı Yanmış içinden Merhemi yok, bulunmaz Gizden gölgeden Yürür yarası saklı Haydeeeee Son düzenleme: 10 Şubat 2021
Çok iyi. Sözleri öğrendiğimde bağıra bağıra söylerim ben bunu Yanmış içinden Söylenmez, dile gelmez Kuyunun dibinde Çalar eski bir şarkı Yanmış içinden Merhemi yok, bulunmaz Gizden gölgeden Yürür yarası saklı Haydeeeee
WILDGUARD Gerçekleri Paylaşmaya Ne Dersin? Yönetici Grafiker Mesaj 1.910 Çözümler 6 Beğeni 656 Puan 1.999 Ticaret Puanı 0 11 Şubat 2021 #3 XPyrion demiş ki: Çok iyi. Sözleri öğrendiğimde bağıra bağıra söylerim ben bunu Yanmış içinden Söylenmez, dile gelmez Kuyunun dibinde Çalar eski bir şarkı Yanmış içinden Merhemi yok, bulunmaz Gizden gölgeden Yürür yarası saklı Haydeeeee Hepsini görmek için tıklayın... Hele o kısım bittikten sonra ki müzik...
XPyrion demiş ki: Çok iyi. Sözleri öğrendiğimde bağıra bağıra söylerim ben bunu Yanmış içinden Söylenmez, dile gelmez Kuyunun dibinde Çalar eski bir şarkı Yanmış içinden Merhemi yok, bulunmaz Gizden gölgeden Yürür yarası saklı Haydeeeee Hepsini görmek için tıklayın... Hele o kısım bittikten sonra ki müzik...
XPyrion Premium Üye Premium Üye Geliştirici Yardımsever Üye Emekli Üye Editör Mesaj 805 Çözümler 41 Beğeni 2.259 Puan 1.679 Ticaret Puanı 0 11 Şubat 2021 #4 Dünden beri dinliyorum ha gayret ezberleyeceğim. Son ses araçta iyi gidiyor