- Ticaret Puanı
- 0
Hayırlı geceler uzun zamandır ws lik files paylaşmıyordum ve hem vakit geçireceğim bir aktivite olarak gördüm ve sizlere paylaşacağım filesi bitirdiğim de.
Peki filese ne tür sistemler ekleyeceğim ?
--Kadim Efsun-- [ Eklendi.]
--Oyun içi nesne MARKET-- [ Eklendi.] Nesne market kostümler ön izleme uyarlandı almadan oyuncu görebilir.
--Render Target Ön İzleme-- [ Eklendi.]
--Questler tek tek isim vermek istemedim
--Kanat Sistemi--
--Zırh Silah,Kostüm Silah,Kostüm Efekt Verme Sistemi SHİNİNG.
Peki Ws lik olarak ne tür fixler uygulayacağım?
--Fileste zaten sistem yok alt yapı files sadece fixler atılmış temiz bir alt yapı GÖNLÜNÜZ RAHAT OLSUN LAG VB Söz konusu olmaz ws liğin en başta gelen sorunu o yok bizde
--Kayma sorunu biliyorsunuz çileden çıkartan bir sorun onuda fix demeyelim de hata da değil ayarlarım oranını.
--Arka planda oyun açıkken clientin şişmemesi için arka plan lag fix atılacak.
[Önermek İstediğiniz sistem her hangi bir şey varsa belirtirseniz sevinirim şuanlık aklımdakiler bunlar.]
Peki filese ne tür sistemler ekleyeceğim ?
--Kadim Efsun-- [ Eklendi.]
--Oyun içi nesne MARKET-- [ Eklendi.] Nesne market kostümler ön izleme uyarlandı almadan oyuncu görebilir.
--Render Target Ön İzleme-- [ Eklendi.]
--Questler tek tek isim vermek istemedim
--Kanat Sistemi--
--Zırh Silah,Kostüm Silah,Kostüm Efekt Verme Sistemi SHİNİNG.
Peki Ws lik olarak ne tür fixler uygulayacağım?
--Fileste zaten sistem yok alt yapı files sadece fixler atılmış temiz bir alt yapı GÖNLÜNÜZ RAHAT OLSUN LAG VB Söz konusu olmaz ws liğin en başta gelen sorunu o yok bizde
--Kayma sorunu biliyorsunuz çileden çıkartan bir sorun onuda fix demeyelim de hata da değil ayarlarım oranını.
--Arka planda oyun açıkken clientin şişmemesi için arka plan lag fix atılacak.
[Önermek İstediğiniz sistem her hangi bir şey varsa belirtirseniz sevinirim şuanlık aklımdakiler bunlar.]
Son düzenleme: