- Ticaret Puanı
- 0
KAMPANYAİlk alımlarda "RegBilişim" tarafından ücretsiz 1 aylık 4GB RAM'e sahip bir sunucu hediye ediyoruz.
Merhabalar,
Ben Ahmet. Uzun yıllar boyunca metin2 piyasasındayım. Daha önce açmış olduğum pvp serverlerden kazanmış olduğum deneyimle karşınızdayım. Yaklaşık 3 yıldır metin2 dizayn ile uğraşıyorum. Toplamı 6 yıl olan metin2 kariyerimde kazandığım tecrübeyle sizlere sorunsuz, kaliteli ve akıcı bir oyun sunuyorum.
40 referansla forumda en iyi satıcılardan birisiyim.
Neler Yapıyorum?
Mevcut fileslerimden veya sıfırdan tasarladığım fileslerle size kaliteli bir oyun sunuyorum !
Ayrıca piyasada bulunan sunuculardan daha üst bir düzeyde sunucu sağlayabiliriz.(Vergi levhalı) Detay İçin:
İletişim Adresim:
Satın Alım |
Sourceli veya Sourcesiz iki türlü de satışımız mevcuttur. Sourceli satın alan müşterilerimiz istediklerini yapmakla yükümlülerdir. Sourcesiz satışımız sadece REGBİLİŞİM firması için tek lisans ip olarak gerçekleşir. Sınırsız İP satışımız mevcut değildir. |
Test Süreci (DEĞİŞMEZ !) |
Test etmek istiyorsanız öncelikle ödeme yapmanız gerekiyor ! Ödeme yaptıktan sonra konunun başında da belirttiğimiz gibi hediye edilen sunucuya satın aldığınız filesi kurularak pack bilgileri teslim ediliyor. Test etmek isteyen müşterilerimiz ödeme yaptıktan sonra hiç bir dosyaya erişemez. Test süresi müşteriye aittir.(İsterse 1 yıl test etsin) Test sürecinde bulduğunuz hata bug vs. her zaman ki gibi tarafımca ücretsiz ve hızlı bir şekilde fixlenecektir. Test süreci bittiğinde istenilen dosyalar teslim edilir. Benimle devam etmek istiyorsa liste iletilir. İş sonunda dosyalar teslim edilir. (İsteğe Bağlı Teslim) |
Destek Süreci |
Destek süreci olarak oyun açılışına kadar istediğiniz konularda destek veriyorum. Bana bir liste halinde yapılacakları atıyorsunuz. Listeye göre fiyat veriyorum. Kendi filesim olduğu için fiyatlar çok uyguna geliyor. Diğer fileslere standart fiyatlardan devam ediyoruz. |
FİLESLERİMİZDE TOPLAM SON 2 STOĞUMUZ MEVCUTTUR !

4'lü Çark

Müşteri Yorumlarım:
40 REFERANSLA TURKMMO FORUMUNUN EN İYİ SATICISI
Ahmet kardeşim 7/24 destek sağlıyor güvenip çalışabilirsiniz ben memnunum keşke daha erken tanımış olsaydım
Gerçekten Ahmet Kardesim Saygıyı Hak eden bir insan İş saygısı ve bitti gittiyse getirmemesi çok mutlu etti beni çoğu şeyi ücretsiz şekilde halletti tam anlamıyla files dışı ücret almadı ve her konuda kendini ön plana atarak gerek göstermesi ve yapmasıyla çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ediyorum üyeliğim eski zaten yeni bir kullanıcı değilim teşekürler hayırlı satışlar kardesim
Ben daha şimdi ahmetten files aldım adam temiz iş yapıyor her konuda umarım iftira atan ceza alır Ahmet sağlam güvenilirdir nokta
Çok başarılı ve güvenilir birisi tavsiye ederim
İşini Hakkıyla Yapıyor. Benim Filesimdaki Tüm sorunları çözdü Teşekkür Ediyorum. Güvenilir.
Yaptığı işin hakkını veriyor sağlam ve güvenilirdir hiç kuşkunuz olmasın en ufak sorundan en büyük soruna kadar sorunsuz çözüm.
kendisine teşekkür ediyor bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorummmmmm.
Daha önce kendisinden destek almıştım tanıdık olduğu için filesi kendisinden almak istedim 15 dakika içerisinde kurulumu yapıp teslim etti teşekkürler
kardeşim yapıyorsun bu sporu arkadaşlar files aldım destek aldım herhangi bir aksaklık yada gecikme yaşanmadı desteklerin için teşekkürler <3
sorunsuz teslimat kusursuz ilgi gözünüz kapalı alısveris yapabilirsiniz. 1 adet 1-99 files alındı
Bugün ahmetten 105 filesini aldım şuan için problem yok sürekli ilgileniyor oyun içi akıcı bir şekilde ilerliyorteşekkürler
işinde başarılı hızlı bir şekilde halletik
Aramızdaki Alışveriş Sorunsuz Bir Şekilde Zamanında Gerçekleşti Güvenilir teşekkürlerimi sunuyorum ahmet kardeşim
1-105 filesini kullanıyorum yeni satın aldım şuan bir sorun göremedim. Her hangi bir sorunda direkt iletişime geçip çözüm üretiyor ilgi ve alakan için teşekkür ederimİşinde gerçekten başarılı birisidir daha önce sistem ekletmek için yardım almıştım <3
işinde gayet hızlı ve basarılıdır
Kendisi gerçek anlamda işin piri. phytonu bile takır takır hallediyor hatasız. Bv
Hayırlı satışlar Ahmet
Aktif olarak sağladığımiz ve kullanan müşteriler mevcut herhangi bir sorun yaşayan olmadı
Ahmet kardeşim gerçekten files içerisinde ne yapacağını bilen birisi. Binlerce liralık dosyalarımı gözümü kırpmadan teslim ettim. İleride onun fileslerinden devam edeceğim. Nezaketin ve cömertliğin için teşekkür ediyorumher şeyi hakediyorsun !
İşinin ehli gerçekten çok desteği oldu, başaıların devamını dilerim
Ahmet kardeşime verdiği desteklerden ötürü teşekkür ediyorum gerek quest gerek yazılım, sunucu düzenlemesi olarak süphe etmeden oyununuzu teslim edebileceğiz kişidir, para kazanma hırsı önune kapılmamış para için kiişiliğini forumdaki diğer arkadaşlar gibi bozmayan tek kişidir, Emeğine sağlık kardeşim '' Metin2TRGlobal / Lupen Games '' sunucularına desteklerınden öturu teşekkür ediyorum, ayrıca senı öneren @admin; Emrah kardeşimede ayrıca tesekkur ediyorum
Narnia2'nin sahibiyim bu arkadaşı bulana kadar 50 tane deweloper ile görüştüm çogu yapamam dedi birazıda yaparım dedi yaparım diyenler eline yüzüne bulaştırdı eskisindende kötü hale getirdi sonra bu arkadaşla tanıştık sağolsun 1 gün içerisinde tüm sorunlarımızı çözdü kesinlikle güvenilir tüm işlerden anlıyo eline koluna sağlık kardeşim <3
çok kısa bir sürede çok makul bir fiyata işlerimi halletiğin için gerçekten teşekkür ederim güvenilir ve nazik kişiliğinizeden ötürü tebrik ederim.
İşini iyi yapan nadir insanlardan Aramızdaki Alışveriş Sorunsuz Bir Şekilde Zamanında Gerçekleşti Güvenilir
Çok Hızlı Çok Yardımcı Oldu . Çooook Teşekkürler....<3
Adam işini özenerek yapıyor helal olsun ++
+++ İşinde başarılı ve ilgili olduğunu düşünüyorum
İşin de başarılı eline sağlık
sorunsuz ve hızlı tavsiye ediyorum.
Aramızda gerçekleşen ticaretden çok memnunum her sorunuma hızlı bir çözüm getirdi. Teşekkür ederim
Peofosyonel filesimizdeki ayarlamaları yaptırdığımız arkadaş bizim görmediğimiz hataları bulup çözen mucit diyelim güvenerek işlem yaptırabilirsiniz
güvenilir birisi, yardımları için teşekkür ederim
Robin2 Sahibiyim , Çok memnun kaldım kendisinden kesinlikle güvenebilirsiniz , kendisine çok teşşekür ediyorum tüm işlerden anlıyor
işinde oldukca başarılı olan bi kardeşimiz ( güvenilir )
Güvenilir bir arkadaş.Tavsiye ederim
İşini temiz ve zamanında yapan güvenilir bir arkadaş tavsiye ederim
Filesim üzerinde profesyonel bir şekilde istediğim sistemlerin tümünü sorunsuz ekledi teşekkür ediyorumgüvenilirdir hayırlı satışlar.. Başarıların devamını dilerim
![]()
İstediğim tüm metin2 files düzenlemelerini kusursuz şekilde halletti. Tüm bilgilere sahip olup işini kusursuz yapması taktire değer.Bunların haricinde extradan güleryüzü, anlaşılması kolay anlatımları ve fazlasıyla desteği için kendisine teşekkür ediyorum ve metin2 files hakkında tüm işlemleriniz için kendisini size öneriyorum.
2. Serverimde ahmet ile çaliştim adam gibi adam güvenilir kalitenin tek adresi 5 dakkada fix atan delikanlı amed kardeşimiz
Güvenilir bir kardeşimiz sonuna kadar guvenebilirsiniz işlemlerimi sorunsuz sıkıntısız halletti. Teşekkürlerimi iletiyorum buradan.
Güvenilir işinde profesyonel sorunsuz çalışan birisi öneririm ayrıca destek konusundada her zaman yardımcı olmakta
işinin eğlidir gayet hızlı ve temiz iş cıkarıyor güvenilirdir her konuda yardımcı olmuştur yaptığ iş için ellerine saglık
başarılar dilerimyaptırdıgım düzenlemeden görsel bırakıyorum ki işinin eğli oldugunun kanıtı olsun
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
Gerçekten işinde çok başarılı ve hakkıyla yapan tek isimlerden birisi kesinlikle güvenip iş yapabilirsiniz.
Piyasada Nadirde Olsa İşini Hakıyla Yapanlar Varmış Güvenilirdir.
Bazı arkadaşlarımız, Ahmet hakkında bir konu açmış dolandırıcıdır güvenmeyin diyerek.
İleride iş yapmak isteyen arkadaşlarımıza Umarım klavuz olur Ahmet kardeşim ile ilgili biraz bilgi vereyim. Ancak öncellikle kendimi tanıtayım;
PVP server camiasına 2009'da KnightOnline PVP server ile girdim. 5 yıl boyunca KO PVP server ile uğraştıktan sonra, 2014'de metin2 pvp camiasına girdim. Eski hesabım @Ephixa, pek çok files yaptım sattım. Hala da yapıp satmaya devam ediyorum. Aynı zamanda @KorcaHost firmasının sahibiyim. Hosting İşi de yapıyorum anlayacağınız.
En son halka açık şekilde yayınladığım files;
https://forum.turkmmo.com/konu/3471935-ephixa-server-files-v1-0-public-edition/Metin2 PVP işine girdikten 2 yıl sonra... Yorumlarını okuyabilirsiniz.
Daha sonra @Ahmetyılmaz04 kardeşim ile tanıştım ve birlikte çalışmaya başladık.
Hosting Firması sahibi olarak, şunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. Ahmet kardeşim bütün sunucularımın şifresini biliyor. Sunucularda, pek çok serverin source dosyaları var kimisi müşterim kimisi warezden çektiğim kimisi satın alınan source'ler. Bunlardan en bilindik örnek ise @ates1972 kardeşimin filesi.
Bunun dışında ilerleyen dönemlerde açılacak bir sunucunun 500€'luk sourceleri de mevcut elimizde. Hala piyasadan ya da sağdan soldan duymuyorum wareze düştüğünü.
Özkardeşim gibi gördüğüm bir arkadaşımızdır. İlerleyen vakitlerde gönül rahatlığı ile çalışabilirsiniz.
Yılların verdiği yazılım tecrübem ile yapamadığım şeyleri Ahmet kardeşime yaptırıyorum. Bir örnek;
https://prnt.sc/w7ghic
Aynı zamanda Youtube'da Metin2arge eğitim serisi diye geçen bir kaç eğitim serisini de çekmiş insanım. Sağda solda laga luga yapan insanlara kulak asmayın. Adam gibi adamdır.
Dosya Eklentileri
Son düzenleme: