3Ds Max denemeler

YunusEmreOfficial

Online - Çevrimiçi
Premium Üye
Yardımsever Üye
Usta Üye
Ticaret Puanı
1
Merhaba arkadaşlar,
Altyapıya yavaştan başlıyorum. O sırada da 3ds max bilgimi tazelemek ve metin2 için neler yapabilirim diye bir kaç deneysel bir şey uygulayacam. Eğlence amaçlı bu konuyu açmayı düşündüm. :D

1734297297076.webp

Öncelikle nasıl işlediğini anlamak adına bir zırh denedim renklendirmesi olmadığından beyaz görünüyor. :D

Bu arada eller yapışmış :D Kostümde mi var benim aktarırken oluşan hatamı bilmiyorum. :D

1734297367539.webp

1734299260867.webp
1734299309851.webp

Seçtiğim zırh siyah çelikmiş. :D
Elleri normal etinde bütüm ama kostümler ayarlanmış. :D yanmış herhalde metal giye giye :D

Çok garip modeller var. Sonu nereye bağlanır bilmiyorum.

1734301829620.webp

1734302765919.webp

gr2 den fbxe dönüştürüp düzenlemeler vs yaptım. Ancak ne 3ds maxtan dışarı export edebildim. Nede elimdeki programlar yeterli oldu.

Bu konu hakkında bilgisi olan önerisi olan varmı acaba. Bu yaptığım modeli tekrar nasıl gr2ye çeviricem :D :D

20668 eklentisini görüntüle

20669 eklentisini görüntüle

gr2 den fbxe dönüştürüp düzenlemeler vs yaptım. Ancak ne 3ds maxtan dışarı export edebildim. Nede elimdeki programlar yeterli oldu.

Bu konu hakkında bilgisi olan önerisi olan varmı acaba. Bu yaptığım modeli tekrar nasıl gr2ye çeviricem :D :D
export ederken gr2 uzantısı yoksa gr2 destekleyen plugins dosyaları 3dmaxsın içine atmamışındır büyük ihtimalle uzun zamandır bakmadığımdan bi arşivime bakayım dosyalarını bulursam gönderirim

1734363419417.webp
3d max programın içinde bu dll dosyası mevcuttmu

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
2020 varmı bilmiyorum ama bi bakayım
Sana zahmet iyi olur. Beni büyük dertten kurtarırsın. Birde bi arşiv sorucam sana bakarsan onada çok sevinirim.

Bu konudaki dosya

Son düzenleme:
Sana zahmet iyi olur. Beni büyük dertten kurtarırsın. Birde bi arşiv sorucam sana bakarsan onada çok sevinirim.

Bu konudaki dosya
malesef bendede yokmuş ama aklımdasın bir kaç güne bulurum diye düşünüyorum bulursam tekrar konu altına yorum atarım

3Ds max programını 2018e çektim ve plugins yükledim. Artık gr2ye dönüştürebiliyorum. Ancak bu dönüşümlerle birlikte dds oluşmuyo sadece gr2 dosyası oluşuyo onu nasıl çözebilirim araştırıyorum.

1734384854803.webp

Materyalleri direk zırha eklediğimde böyle görünüyor. Tam zırh görünmedi ama küçük bi parçasında zırh kaplaması çıktı.

Bir model deniyim dedim.

1734387989427.webp

1734388451899.webp

dds olmadığı için direk materyal olarak boyalı. Bunu ddssini manuelmi ayarlamam lazım sizce ne yapmam lazım.

3Ds max programını 2018e çektim ve plugins yükledim. Artık gr2ye dönüştürebiliyorum. Ancak bu dönüşümlerle birlikte dds oluşmuyo sadece gr2 dosyası oluşuyo onu nasıl çözebilirim araştırıyorum.

20691 eklentisini görüntüle

Materyalleri direk zırha eklediğimde böyle görünüyor. Tam zırh görünmedi ama küçük bi parçasında zırh kaplaması çıktı.

Bir model deniyim dedim.

20692 eklentisini görüntüle

20693 eklentisini görüntüle

dds olmadığı için direk materyal olarak boyalı. Bunu ddssini manuelmi ayarlamam lazım sizce ne yapmam lazım.
Bildiğim kadarıyla bu model metin2ye yapılmış bir model değilse web sitelerde hazır modeli metin2 ye uyarlamaya çalışıyorsun ddsleri kendin elle yapman lazım

Bildiğim kadarıyla bu model metin2ye yapılmış bir model değilse web sitelerde hazır modeli metin2 ye uyarlamaya çalışıyorsun ddsleri kendin elle yapman lazım
Evet değil. Dds yok zaten materyal editör ile boyanmış. Bu sadece zırhlar yada silahlar için değil de tüm objelerde böyle her birisi için manuel mi yapmak lazım acaba

@Mavi Ruh Yunus hocamın istediği arşiv elinde varmı?
Hala arıyorum valla bulursam çok iyi olacak

Evet değil. Dds yok zaten materyal editör ile boyanmış. Bu sadece zırhlar yada silahlar için değil de tüm objelerde böyle her birisi için manuel mi yapmak lazım acaba

Hala arıyorum valla bulursam çok iyi olacak
her biri için manuel yapman gerekiyor diye biliyorum ama daha basit yolu vardır illakide nasıl onu bilmiyorum

Geri