- Ticaret Puanı
- 3
Merhabalar,
Onelya Hosting Bilişim Hizmetleri olarak şanslı 1 kişiye hizmetimizin kalitesini tanıtmak amaçlı çekiliş sonucunda kazanana 1 aylık 1 adet VDS hediye edilecektir.
Çekiliş Şartları ;
Konu altına " katılmak istiyorum. " yazıp bu mesajı beğenmek.
Çekiliş Tarihi : 15 Mart 2025 Saat 21:00'dır.
VDS Özellikleri;
- 4 CPU
- 8 GB RAM
- 50 GB SSD Disk
- 1 âdet İp Adresi
- 100 mbit/sn Hat kullanımı
- İşletim sistemleri
( Centos 7,8 - Almalinux 8,9 - Windows 2016,2019,2022 - FreeBSD 9, 11, 12, 13, 14 )
- Hizmet Süresi: 30 gün
Ücretsiz 1 ay kullanım sonrasında devam etmek isteyen olursa faturasını ödeyip devam edebilir.
Not : Sunulan hizmet sürekli olarak up/down için kullanılamaz. T.C anayasasına aykırı hiçbir içerik barındırılamaz. +18 ve P*rn*grafik içerik yayınlanması yasaktır. Sunulan hizmet ücretsiz olsada sitemiz üzerindeki Hizmet ve Müşteri sözleşme şartları geçerlidir.
Önemli Not : Hizmeti kazanan kişi müşteri kaydı oluştururken doğru bilgiler kullanmak zorundadır. Eğer bilgiler onaylanmazsa hizmet yedek talihliye teslim edilecektir.
Herkese başarılar dileriz.
Ünvan : Onelya Hosting Bilişim Hizmetleri
Ys Link :
Vergi Numarası: 9990706233
Vergi Dairesi: Gökpınar V.D
Saygılarımızla,
Onelya Hosting Bilişim Hizmetleri
onelyahosting.com
Onelya Hosting Bilişim Hizmetleri olarak şanslı 1 kişiye hizmetimizin kalitesini tanıtmak amaçlı çekiliş sonucunda kazanana 1 aylık 1 adet VDS hediye edilecektir.
Çekiliş Şartları ;
Konu altına " katılmak istiyorum. " yazıp bu mesajı beğenmek.
Çekiliş Tarihi : 15 Mart 2025 Saat 21:00'dır.
VDS Özellikleri;
- 4 CPU
- 8 GB RAM
- 50 GB SSD Disk
- 1 âdet İp Adresi
- 100 mbit/sn Hat kullanımı
- İşletim sistemleri
( Centos 7,8 - Almalinux 8,9 - Windows 2016,2019,2022 - FreeBSD 9, 11, 12, 13, 14 )
- Hizmet Süresi: 30 gün
Ücretsiz 1 ay kullanım sonrasında devam etmek isteyen olursa faturasını ödeyip devam edebilir.
Not : Sunulan hizmet sürekli olarak up/down için kullanılamaz. T.C anayasasına aykırı hiçbir içerik barındırılamaz. +18 ve P*rn*grafik içerik yayınlanması yasaktır. Sunulan hizmet ücretsiz olsada sitemiz üzerindeki Hizmet ve Müşteri sözleşme şartları geçerlidir.
Önemli Not : Hizmeti kazanan kişi müşteri kaydı oluştururken doğru bilgiler kullanmak zorundadır. Eğer bilgiler onaylanmazsa hizmet yedek talihliye teslim edilecektir.
Herkese başarılar dileriz.
Ünvan : Onelya Hosting Bilişim Hizmetleri
Ys Link :
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
- Onelyahosting yazarak ulaşabilirsiniz.Vergi Numarası: 9990706233
Vergi Dairesi: Gökpınar V.D
Saygılarımızla,
Onelya Hosting Bilişim Hizmetleri
onelyahosting.com
Son düzenleme: