GM Arıyorum : 1-99 Hard Emek Proje Gönüllü Ekip Arkadaşları Arıyorum.

• Konuyu açan Konuyu açan ShadowScript
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 328

ShadowScript

Premium Üye
Premium Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Herkese Merhaba;

Başlıktada belirtiğim gibi şuan tam olarak karar vermedim ama aklımdaki 1-99 old school orta emek sunucu hazırlamak ve bu arada şimdilik gönüllü bir ekip kurmak istiyorum bana oyun içi düzenlemelerde yardım edecek ve yönlendirecek ekip arkadaşları arıyorum. Test edip sonrasında beraber açılış tarihi belirleyebiliriz.

elimde full sistem files var düzenlenme ihtiyacı var. kendim yazılım geliştiriciyim.

Herkese Merhaba;

Başlıktada belirtiğim gibi şuan tam olarak karar vermedim ama aklımdaki 1-99 old school orta emek sunucu hazırlamak ve bu arada şimdilik gönüllü bir ekip kurmak istiyorum bana oyun içi düzenlemelerde yardım edecek ve yönlendirecek ekip arkadaşları arıyorum. Test edip sonrasında beraber açılış tarihi belirleyebiliriz.

elimde full sistem files var düzenlenme ihtiyacı var. kendim yazılım geliştiriciyim.
özelden files bilgileri ilge biyaz konuşalım

Sistemin %90 nı bitti 1-99 oldscholl hard emek olarak. Test edecek dostlara ihtiyacım var.

Merhaba, server geliştirme hakkında bir tecrübem yok ama eğer istersen yıllarını vermiş bir mt2 oyuncusu olarak test sunucusunda zaman geçirip hata bulursam eğer bildirebilirim. iletişim için dm den yazabilirsin

merhaba çok memnun oluruz
Aradığım için biçilmiş kaftansın
Geliştirici aramıyoruz geliştirmeyi ben kendim yapıyorum oyun test için ekip arkadaşı arıyorum

Ayrıca files değişikliği yaptım o yüzden baştan başladık %90 lık üsteki kısım iptal. yani

Son düzenleme:
Geri