🔥 Birlikte Yazılım Öğrenelim Serisi - Tanıtım

YunusEmreOfficial

cout << "Lyrion" << endl ;
Premium Üye
Usta Üye
Mesaj
991
Çözümler
21
Beğeni
706
Puan
839
Ticaret Puanı
0
Merhaba arkadaşlar,
Bir süredir yazılıma tekrar adım atmak istiyordum. Neden böyle dediğimi ilerleyen süreçlerde ve Tanışma kategorisi altında açacağım konudan anlayabilirsiniz. Sürekli bir bahane bulup başlayamıyordum. Artık başladım, öncelik olarak pythonla gidiyodum ama oradaki eğitimi yarım bırakıp C++'a girişmek istedim. Nedeni devam ettiğim eğitim programında C++ yoktu. Önce C++ öğrenip projelerle desteklerken diğer yandan pythona devam edip oralardaki kod dillerinide öğrenmek.
Doğru bir ilerlememi yapıyorum bilmiyorum ama şunu biliyorum hangisi üzerinde ilerleyeceğimi bilmediğimden daha doğrusu karar veremediğimden bu aşağıda vereceğim eğitim serilerini bitirmek ve bu konuları açmaya kendim öğrenirken sizide meraklandırmaya belki ufakda olsa size birşeyler katmaya karar verdim.

Aynı zamanda bana bir dönüşü olacak rehber konuları hazırlamayı hedefliyorum. Eğitimde kullanacağım kodları başlıkları sadece videolardan kalmayıp heryerden araştırarak size en duru en doğru bilgileri aktaracağımdan şüpheniz olmasın.

Not: Bu seri şuanlık yazılı olarak konulardan ilerleyecek. İlerleyen süreçlerde yeni bir bilgisayar alırsam yeni nesil o zaman videolu içeriklerde gelecektir. Şuanlık bilgisayarım izin vermiyor.

Gelelim, ben hangi konuları videoları takip ediyorum.

C++ için :



Diğer diller için :

https://www.udemy.com/course/programcilik-kursu/

Bu 2 kursu takip edeceğim. Ancak dediğim gibi bu seriler boyunca diğer youtube konuları, e kitaplar, normal kitaplar, ve araştırmalarımda yer alacak.


Bu serilerde olacak tüm diller ;


C++

Python
Java
C#
SQL (Veritabanı)
Html
Css
Javascript
Typescript
Angular
React
Flutter
Dart
En sonda Python ile makine öğrenimi


Not: Daha önce C, C#, Html, Css, Bootstrap, Mvc dillerinden bir çok proje yaptım. Kodlamaya yeni başlamıyorum ancak nerdeyse 1 senedir hiç birşey yapmadım. Dolayısıyla yeniden başlıyormuşum gibi hazırliycam konuları, yazılı olarak ne kadar faydası olur bilemem ancak tamamen kendime rehber hazırlamak ve yazılı olarak öğreneceğim konuları tekrar pekiştirmek istiyorum. Çünkü neden olmasın. :D

Not 2 : Kodlardan yada bu saydığım dillerden herhangi birinde yanlışım olursa yada ek olarak katmak istediğiniz şeyler olursa yorum yapmaktan kaçınmayın.

Not 3 : Olası hata bildirimleri, iletişim veya gelişmelerden erken haber almak için discord kanalıma gelebilirsiniz.
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.


Önemli not: Bu konu ve açacağım diğer konular tamamen kendime ait konular herhangi bir yerden alıntı değildir.
Mmotutkunlarına özel içeriktir.
Lütfen alacaksanız bile kaynak gösteriniz.
Sevgilerle.
 
Son düzenleme:
Üst