Tamam işte translate.lua dosyasını aç. Daha sonra onda olmayan değişkenleri ekle.
notice_multiline(gameforge.deviltower_zone._60_dNotice,d.notice)
Öööh onuda bilmiyoruz muamelesi yapma lütfen
Üşendim.Öööh onuda bilmiyoruz muamelesi yapma lütfenöyle deseydin syslog ve syserr atardım :/
HmmÜşendim.Fakat bu gibi durumlarda alışkanlık edinmek gerek. Konuya eklemeniz lazım. Yabancılarda bu kültür oturmasına rağmen daha hala bizde oturmadı.
Bekliyorum hata kayıtlarınıHmmdikkatli olucam ozaman
![]()
Rica etsem bekleyebilir misiniz hata kayıtlarını görmem için ch yi tekrar kapatmasını sağlamam gerekiyor . Yani kule çıkcamBekliyorum hata kayıtlarınıYüz ifadeleri efsane
![]()
Zaten konuya yazdığınızda bildirim gelir. Bi bakalım sorun neymiş.Rica etsem bekleyebilir misiniz hata kayıtlarını görmem için ch yi tekrar kapatmasını sağlamam gerekiyor . Yani kule çıkcam
bekleyebilir misiniz rica etsem ?
Team bağlanabilir misiniz rica etsemZaten konuya yazdığınızda bildirim gelir. Bi bakalım sorun neymiş.
Konu üzerinden açıklayalım lütfen.Team bağlanabilir misiniz rica etsem
Farklı bir sorunla karşı karşıyayım şimdide şeytan kulesinde
Buyrun Syserr :Konu üzerinden açıklayalım lütfen.Sonuç neyse konu altından belirtebilirsiniz.
SYSERR: Feb 7 20:45:46 :: AddServerTimer: already registered server timer name:devil_stone4_update arg:660000
SYSERR: Feb 7 20:45:46 :: AddServerTimer: already registered server timer name:devil_stone4_fail1 arg:660000
SYSERR: Feb 7 20:45:46 :: RunState: LUA_ERROR: [string "deviltower_zone"]:16: attempt to call global `notice_multiline' (a nil value)
SYSERR: Feb 7 20:45:46 :: WriteRunningStateToSyserr: LUA_ERROR: quest deviltower_zone.start click
SYSERR: Feb 7 20:45:56 :: GetUniqueHpPerc: Unknown Key : fake2
SYSERR: Feb 7 20:45:56 :: PurgeUnique: Unknown Key or Dead: fake2
SYSERR: Feb 7 20:45:56 :: RunState: LUA_ERROR: [string "deviltower_zone"]:8: attempt to call global `notice_multiline' (a nil value)
SYSERR: Feb 7 20:45:56 :: WriteRunningStateToSyserr: LUA_ERROR: quest deviltower_zone.start click
SYSERR: Feb 7 20:45:56 :: RunState: LUA_ERROR: [string "deviltower_zone"]:8: attempt to call global `notice_multiline' (a nil value)
Baktımda birşey göremedimTranslate.lua dosyasında olmayan bir değişken olduğundan dolayı veriyor olabilir.
Bakın;
Kod:SYSERR: Feb 7 20:45:56 :: RunState: LUA_ERROR: [string "deviltower_zone"]:8: attempt to call global `notice_multiline' (a nil value)
Bu yüzden şeytan kulesi quest dosyasını açıp notice_multiline fonksiyonuna bakın. Eğer çözemezseniz orada yazanı buraya yapıştırın, ben size nasıl çözeceğinizi anlatırım. Bütün quest dosyasını yazmayın ama hata veren satırdaki notice_multiline kısmını yazmanız yeterli.
Şeytan kulesi questinde notice_multiline diye aratın. Çıkması lazım.Baktımda birşey göremedim![]()
Tamam işte translate.lua dosyasını aç. Daha sonra onda olmayan değişkenleri ekle.
notice_multiline(gameforge.deviltower_zone._60_dNotice,d.notice)
Eline sağlık.Tamam işte translate.lua dosyasını aç. Daha sonra onda olmayan değişkenleri ekle.
Bak mesela 91. satır;
Lua (Quest):notice_multiline(gameforge.deviltower_zone._60_dNotice,d.notice)
Burada gameforge.deviltower_zone._60_dNotice şöyle bir değişken var. Bu translate.lua dosyasında olması lazım. Tek tek hepsini kontrol et hangisi eksik ise ekle.Orada yazan şeyleri bulman lazım ama...