Bulundu İtem Title System arıyorum

• Konuyu açan Konuyu açan TheElk
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 147
Konu sahibinin aradığı materyalleri bulduğu için "Bulundu" öneki eklenmiştir. Eğer aynı materyalleri arıyorsanız yorumlara bakabilirsiniz. İstediğiniz materyallere bu konuda bulamadıysanız yeni konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

TheElk

Premium Üye
Premium Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba, iteme basınca ünvan gelmesini sağlayan bir sistem arıyorum ücretsiz şekilde paylaşıldı mı yoksa kendim mi yapmam lazım? Bu sisteme çok ihtiyacım var.

3 gün önce bu sistemin biraz değişiğini bulmuştum ama item için yeni subtype oluşturulmuştu bu konuda sorun yaşadığım için bir türlü çalıştıramamıştım fakat bu linkteki işimi görecek gibi gözüküyor. En kısa sürede deneyip bilgi vereceğim, gerçekten şu anda özellikle vslik serverlar için önemli bir sistem haline geldi bu.

3 gün önce bu sistemin biraz değişiğini bulmuştum ama item için yeni subtype oluşturulmuştu bu konuda sorun yaşadığım için bir türlü çalıştıramamıştım fakat bu linkteki işimi görecek gibi gözüküyor. En kısa sürede deneyip bilgi vereceğim, gerçekten şu anda özellikle vslik serverlar için önemli bir sistem haline geldi bu.
tamamdır kankam sorun varsa eksın ayarlamaya calısayım game.py kısmını eklemene gerek yok

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri