Yardım İtem kaybolması

• Konuyu açan Konuyu açan REISHEN
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 10
  • Gösterim Gösterim 111
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

REISHEN

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Kullandığım filesta verileri kaydetmiyor oyun içinde silah kostüm vb şeyler giydiğim zaman ara sıra kayboluyor ilk girdiğim koordinata atıyor ve taktığım item çıkmış şekilde geliyor reboot attığım zaman oyun içerisinde hangi itemi kostümü giydiysem veya envanterimde varsa hepsi kayboluyor çözebilecek birisi var mı gerekirse ücretini de veririm.

What type of file are you using? Also, have you tried turning off the first channel before the server suddenly shuts down?

/shutdown çek en az 2 - 3 dakika beklemeyi dene tekrar giriş yap
Shutdown çekmiştim ama beklememiştim sorun sanırım mysql tablolarında ch1 de şöyle syserr var

SYSERR: Mar 2 05:38:29 :: ChildLoop: AsyncSQL: query failed: Data too long for column 'hint' at row 1 (query: INSERT DELAYED INTO log (type, time, who, x, y, what, how, hint, ip) VALUES('CHARACTER', NOW(), 1, 962757, 275823, 0, 'LOGIN', '192.168.1.34 0 1 41 8097', '192.168.1.34') errno: 1406)
SYSERR: Mar 2 05:38:29 :: ChildLoop: AsyncSQL: query failed: Incorrect integer value: 'Y' for column 'is_gm' at row 1 (query: INSERT INTO loginlog2(type, is_gm, login_time, channel, account_id, pid, ip, client_version) VALUES('INVALID', 'Y', NOW(), 1, 1, 1, inet_aton('192.168.1.34'), '') errno: 1366)

Geri