wabzy Yeni Üye Üye Mesaj 2 Beğeni 2 Puan 3 Ticaret Puanı 0 19 Kasım 2020 #1 İyi kullanımlar Dosya Eklentileri reseller-Ikarus OfflineShop.rar reseller-Ikarus OfflineShop.rar 946,5 KB · Gösterim: 199 ikarus offstore fix.7z ikarus offstore fix.7z 831 byte · Gösterim: 110
Reached Geliştirici Geliştirici Emekli Üye Editör Mesaj 810 Çözümler 28 Beğeni 750 Puan 839 Ticaret Puanı 0 19 Kasım 2020 #2 Bu full sürümü değil, lisans by pass edilmiş versiyonu sanırım. Bazı item kopyalamaları vardı diye hatırlıyorum
Bu full sürümü değil, lisans by pass edilmiş versiyonu sanırım. Bazı item kopyalamaları vardı diye hatırlıyorum
wabzy Yeni Üye Üye Mesaj 2 Beğeni 2 Puan 3 Ticaret Puanı 0 19 Kasım 2020 #3 Reached demiş ki: Bu full sürümü değil, lisans by pass edilmiş versiyonu sanırım. Bazı item kopyalamaları vardı diye hatırlıyorum Hepsini görmek için tıklayın... Olabilir evet fazla bakmadım
Reached demiş ki: Bu full sürümü değil, lisans by pass edilmiş versiyonu sanırım. Bazı item kopyalamaları vardı diye hatırlıyorum Hepsini görmek için tıklayın... Olabilir evet fazla bakmadım
mnyk2070 MT Üye MT Üye Editör Mesaj 394 Çözümler 11 Beğeni 134 Puan 499 Ticaret Puanı 0 20 Kasım 2020 #4 güzel sistem fakat oyunu genellikle 800x600 modunda oynayan insanlara ölüm gibi tam ekran olarak geliyor item ekleyemiyorsun sırf pazar kurmak zor olduğu için piyasa dönmeyip oyunu bırakanlar olmuştu geçen aylarda
güzel sistem fakat oyunu genellikle 800x600 modunda oynayan insanlara ölüm gibi tam ekran olarak geliyor item ekleyemiyorsun sırf pazar kurmak zor olduğu için piyasa dönmeyip oyunu bırakanlar olmuştu geçen aylarda
caneiras Çaylak Üye Üye Mesaj 1 Beğeni 0 Puan 18 Ticaret Puanı 0 30 Ocak 2021 #5 Thanks for sharing but i tink some files ando code from cliente source is missing her i get error wen i compile On PythonItemModule.cpp Ithink Tis is not complet #if defined (ENABLE_FAST_CHEST_OPEN) || defined (__ ENABLE_NEW_OFFLINESHOP__) Son düzenleme: 30 Ocak 2021
Thanks for sharing but i tink some files ando code from cliente source is missing her i get error wen i compile On PythonItemModule.cpp Ithink Tis is not complet #if defined (ENABLE_FAST_CHEST_OPEN) || defined (__ ENABLE_NEW_OFFLINESHOP__)