benim konularıma senden başka cevap veren yokLog verdikten sonra Syserr de atmış olabilir. Syserr.txt'yi de kontrol eder misin?
o şekilde kontrol ediyorum zaten veren şu ama hata değil zaten.Clienti tekrar açtığında otomatik olarak syserri boşaltır. Logu verdiği anda Log uyarısını kapatmadan syserri tekrar kontrol et bakalım vermiş mi?
0204 12:20:03218 :: ============================================================================================================
0204 12:20:03218 :: Abort!!!!
root dosyasını atıyorum kankamEklediğin sistemin dosyalarının linkini atsana kanka bi inceliyim.
Eklediğin sistemin dosyalarının linkini atsana kanka bi inceliyim.
At bakalımroot dosyasını atıyorum kankam
Şu localeinfo.py dosyasını Kendi rootundaki ile değiştir dene bakalım.Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
Hem eklediğim sistemin pyhton dosyaları mevcut hemde kendi root dosyam mevcut kankam
hata aynı. fakat eski localeinfomu attım oyun açıldı fakat giriş sağlanmadı. büyük ihtimalle localeinfoda hata yaptım tekrar bi inceleyeceğim orayıŞu localeinfo.py dosyasını Kendi rootundaki ile değiştir dene bakalım.
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
Tamam al bunu at hallettim oradaki sorunu.hata aynı. fakat eski localeinfomu attım oyun açıldı fakat giriş sağlanmadı. büyük ihtimalle localeinfoda hata yaptım tekrar bi inceleyeceğim orayı
aynı hatayı alıyorum kardomTamam al bunu at hallettim oradaki sorunu.
Localeinfo da çok bariz bi sorun vardı nası yaaynı hatayı alıyorum kardom
seni de uğraştırıyorum ama bulamadım ya acaba localeinfoyu çektiği yerde mi hatamız varLocaleinfo da çok bariz bi sorun vardı nası yaDur iyice bakayım
![]()
seni de uğraştırıyorum ama bulamadım ya acaba localeinfoyu çektiği yerde mi hatamız var
kankam ellerine sağlık fakat devam ediyor :/Root packında yaptığın tüm hataları giderdim. Al birde bundan çek bakalım.