- Ticaret Puanı
- 0
Merhaba,
SiberDizayn firmasından hosting kiraladım. FreeBSD 14.0 ve MariaDB 10 kuruldu, MariaDB kaldırılacak yerine MySQL 8.0 kurulacak.
Bu 2 iş haricinde istediğim şey;
Gerçekten şunları kuracak birisine ihtiyacım var. Yaparım deyipte yapamayan birisi yazmasın, herkesin vakti kendine değerli.
SiberDizayn firmasından hosting kiraladım. FreeBSD 14.0 ve MariaDB 10 kuruldu, MariaDB kaldırılacak yerine MySQL 8.0 kurulacak.
1. İstediğim files: |
Server Files Konu 'official 1-120 (mainline)'merhabalar 2-3 aydır kaptanyosunun paylaştığı u10 sürümü üzerine eklemeler yaparak windowsta geliştirdiğim filesi freebsd' ye uyarlayıp paylaşmak istedim official tarzda sistemlerekli bir çoğunu test ettim bir problem görmedim son olarak ship_defense (hidra dungeon) sistemini ekledim pek test etme zamanım olmadı bir problem çıkacağını sanmıyorum fakat yinede kontrol edersiniz. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Gerekli bsd:
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Rar şifresi: kaptanyosun...
|
2.a. MariaDB kaldırma rehberi: |
Demin kurdum.
Eğerki makinada önceki versiyonlar mysql mariadb gibi mevcutsa. şu kodlarla kaldırın. service mysql-server stop pkg remove mariadb105-server pkg remove mariadb105-client mysql için pkg remove mysql55-server pkg remove mysql55-client sizdeki hangi verisyonsa o şekilde kurulumu kaldırın. örneğin mysql5.6 ise pkg remove mysql56-server pkg remove mysql56-client sonra pkg autoremove filezilladan notepadla açın yada nano kodu kullanarak /etc/rc.conf bundaki mysql enable yazısını kaldırın. sıra geldi kalıntılara cd /var/db rm -rf mysql cd /usr/local/etc rm... |
2.b. MySQL kurma rehberi: |
Metin2 server filesinizde MySQL 5.6 yerine MySQL 8.0 kullanmak isterseniz videolu anlatıma bakarak filesinize MySQL 8.0 desteği ekleyebilirsiniz.
Videolu anlatımda Metin2 Sıfırdan Altyapı Server Files Hazırlama Rehberi 'nde oluşturduğumuz dosyalar üzerinden anlattım. Anlatımı dikkatlice takip ederek kendi filesinizi MySQL 8.0'a yükseltebilirsiniz. Eğer mariadb kullanmak isterseniz şuraya bakabilirsiniz: Metin2 MariaDB Kurulumu Videolu Anlatım MySQL 8.0 kullanabilmek için server source tarafında düzenlemeler yapıyoruz. Bu yüzden kaynak kodlarınızın olması gerekli... |
Bu 2 iş haricinde istediğim şey;
1. Official görevlerin tümü olacak: |
|
2. Moblar ve Metinler spawn + drobları official olacak: |
Slottan düşen yang oranları mob_proto.txt içinde bulunur.
Ekten vereceğim dosyayı indirin ve goldmin, goldmax sütünunda yazan değerleri kendi protonuza geçiriniz. Oranlar orijinalle aynıdır. No_txt özelliği varsa direk olarak player.mob_proto kısmından yapabilirsiniz. Protolarla ilgili daha önce hiç uğraşmadıysanız şu videoları izlemenizi tavsiye ederim; Metin2 MaskType ve MaskSubType |
3. Detaylı Karakter Paneli: |
Konunun başlığı içeriği gayet iyi şekilde açıklamaktadır...
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
|
Gerçekten şunları kuracak birisine ihtiyacım var. Yaparım deyipte yapamayan birisi yazmasın, herkesin vakti kendine değerli.
Son düzenleme: