[ÜCRETLİ] Hostinge Warez Files Kuracak Birini Arıyorum (Ticaret Ahlakını Bilen)

• Konuyu açan Konuyu açan GKara
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 9
  • Gösterim Gösterim 122

GKara

MFG
Premium Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba,

SiberDizayn firmasından hosting kiraladım. FreeBSD 14.0 ve MariaDB 10 kuruldu, MariaDB kaldırılacak yerine MySQL 8.0 kurulacak.

1. İstediğim files:
2.a. MariaDB kaldırma rehberi:
2.b. MySQL kurma rehberi:

Bu 2 iş haricinde istediğim şey;

1. Official görevlerin tümü olacak:
2. Moblar ve Metinler spawn + drobları official olacak:
3. Detaylı Karakter Paneli:

Gerçekten şunları kuracak birisine ihtiyacım var. Yaparım deyipte yapamayan birisi yazmasın, herkesin vakti kendine değerli.

Son düzenleme:
warez files kurdurmak ✓
ticaret ahlakından bahsetmek ✓

güzel başlık seçimi

warez files kurdurmak ✓
ticaret ahlakından bahsetmek ✓

güzel başlık seçimi
Çünkü yaparım deyip 4 gündür beni öyle-böyle oyalayıp anlaşmadan önce dakik olarak konuşulduktan sonra mesajlara 10 saat sonra yanıt vermek ticaret ahlakına uygun değil. İstediğim şeyler basit ve net, yapabilen varsa emeğinin karşılığını vereceğim.

Ek olarak "warez" dediğim filesi zaten @enes turan kendi paylaşmış ve public bir oyun olmayacak. Bir kaç kişi oyun ekosistemi düzenlemek için testler yapacağız.

Çünkü yaparım deyip 4 gündür beni öyle-böyle oyalayıp anlaşmadan önce dakik olarak konuşulduktan sonra mesajlara 10 saat sonra yanıt vermek ticaret ahlakına uygun değil. İstediğim şeyler basit ve net, yapabilen varsa emeğinin karşılığını vereceğim.
peki warez files kurmak ticaret ahlakına uygun mu ?

peki warez files kurmak ticaret ahlakına uygun mu ?
adam kendisi oynayacak sizene ya sanki birinden dosya çalmışta onu kurun diyor enesin foruma paylaştığı dosyaları kurdurmak istemiş kurmayacaksanız boş yorum atmayın

@GKara Görüştüğümüz zaman size belirtmiştim fiyat ve piyasadan kolay gelsin aramakta

Bence konu içerisine bu işlerin yapımında verilicek parayı yazarsan işlerini yapacak birisi bulursun. Arz talep meselesi.

Geri