Evet tam olarak buMetin2 sitesi üzerinden kredi kartı ile satış yapabileceğiniz bir yer mi arıyorsunuz? (İyzico gibi)
İyzico, Paytr, Shopier, Paywant var bildiğim.Evet tam olarak bu![]()
Yok benim hesabım var Paytr’de. Şirket falan istemiyorlar. Kimlik bilgileri istiyor, daha sonra aktif ediyor hesabı.Paytr bildiğim kadarıyla şirket istiyordu. Metin2 için paywant veya payreks kullanabilirsin ama sanırım aktif edilmesi için oyunda +150 gibi bir online oyuncu istiyorlar.
Gpay ile karıştırdım sanırım. Kullandığın nesne market panelinde paytr mevcut mu ? komisyon oranlarını karşılaştırmanı öneririm. paywant ve payreks hatırladığım kadarıyla kartlardan %7 komisyon alıyordu.Yok benim hesabım var Paytr’de. Şirket falan istemiyorlar. Kimlik bilgileri istiyor, daha sonra aktif ediyor hesabı.
Malesef konuyla ilgili bi çalışma yapmadım serverimin son ayarlarını çekerken işler biraz aksadıMerhaba @hiqermod
Sorununuz devam ediyor mu? Sorununuzu çözdüyseniz çözümünü de paylaşırsanız sevinirim
Ödeme yöntemi olarak payment'i öneririm. Mobil ödeme, banka havalesi ve kredi kartı seçeneklerini bir arada sunduğu için sizin için daha avantajlı olacaktır. Şunu da unutmayın ki ödeme yöntemini kullanabilmeniz için web paneliniz ile entegrasyonu yapılmış olması gerekiyorMalesef konuyla ilgili bi çalışma yapmadım serverimin son ayarlarını çekerken işler biraz aksadı
Daha önce ödeme yöntemi kullanmadim web sitemide kendim yazdım entegre edebileceğimi düşünüyorum gerekli sourceleri veriyorlar galiba araştirmalarima göreÖdeme yöntemi olarak payment'i öneririm. Mobil ödeme, banka havalesi ve kredi kartı seçeneklerini bir arada sunduğu için sizin için daha avantajlı olacaktır. Şunu da unutmayın ki ödeme yöntemini kullanabilmeniz için web paneliniz ile entegrasyonu yapılmış olması gerekiyor
Evet gerekli API kodlarını size sağlamaktadırlar. Paywant'in Skype adresine yazdığınız da gerekli bilgilendirmeyi ve hesap onayını sağlamaktadırlarDaha önce ödeme yöntemi kullanmadim web sitemide kendim yazdım entegre edebileceğimi düşünüyorum gerekli sourceleri veriyorlar galiba araştirmalarima göre
ilginiz için çok teşekkürler iletişim kurup bu işi çözdükten sonra konuyu çözüldü olarak işaretliyeceğimEvet gerekli API kodlarını size sağlamaktadırlar. Paywant'in Skype adresine yazdığınız da gerekli bilgilendirmeyi ve hesap onayını sağlamaktadırlar