Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konu sahibinin aradığı materyalleri bulduğu için "Bulundu" öneki eklenmiştir. Eğer aynı materyalleri arıyorsanız yorumlara bakabilirsiniz. İstediğiniz materyallere bu konuda bulamadıysanız yeni konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
elinde bu yada buna benzer bir login interface olan varsa benimle paylaşabilir mi ?
veya bu biryerde satılıyor ise nerede satıldıgı bilgisini verebilir mi ? şimdiden tşk ederim.
bu yukarı görseldeki arayüz mü ? sanırım bu o arayüz.. sen nasıl bir kralsın ya eyvallah gardaşım. ne zamandır bunu arıyordum umutlarım tükenmişti. bana tekrardan umut oldun eyvallah tşk ederim. bu tarz başka varsa elinde onuda burdan yada özelden atabilir misin ? birkaç arayüzü tek arayüz yapıyomda benimle paylaştıgın arayüz altın bir parçası idi çok tşk ederim çok sevindim suan. allahta seni sevindirsin kardeşim tşk ederim. işin gücün ras gelir inşallah.