Yardım Çark Sitemi Game core?

• Konuyu açan Konuyu açan texas1343
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 3
  • Gösterim Gösterim 92
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

texas1343

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
iyi aksamlar herkese bu konuda paylaşılan çark sisteminde 2.ve3. slotlu itemler ekleyince oyun game core veriyor nasıl çözüm yapabilriz?

1: eyer çark sisteminde 1.slotlu itemler varsa ve sizde 2veya 3.slotlu itemler eklediyseniz sistem o 2.ve 3 slotlu itemleri görmüyor ama çalışıyor
2: çark içeriğini hepsini 2.ve3 slotlu yapınca game core veriyor
3: çark içeriğini hepsini aynı item item yapınca da core yiyor

Son düzenleme:
Hocam merhaba,

Syserr veya game core detaylarını paylaşabilir misiniz?

Aynı sistemi birebir eklediğimde prk hata almadım ve çarka diğer tek slotlu itemlerin yanına zehir kılıcı koyup test ettiğimde sorunsuz çalıştı.

Hocam merhaba,

Syserr veya game core detaylarını paylaşabilir misiniz?

Aynı sistemi birebir eklediğimde prk hata almadım ve çarka diğer tek slotlu itemlerin yanına zehir kılıcı koyup test ettiğimde sorunsuz çalıştı.
Bsd sürümüm düşük açamıyorum

Peki hepsini aynı item yapınca veriyor mu?

gelişme: çark 2 ve.3 slotlu itemleri görüyormuş sadece ben txt den çıkma oranlarını düşük verdiğim için gelmiyor 400 vericne düzeldi

Bsd sürümüm düşük açamıyorum

Peki hepsini aynı item yapınca veriyor mu?

gelişme: çark 2 ve.3 slotlu itemleri görüyormuş sadece ben txt den çıkma oranlarını düşük verdiğim için gelmiyor 400 vericne düzeldi
Sorunun çözülmesine sevindim hocam. Evet txt den düzenleyip ilerleyebilirsiniz ama core neden veriyor bir inceleyin isterseniz

Geri