R ramazanysll Üye Üye Mesaj 3 Beğeni 0 Puan 38 Ticaret Puanı 0 17 Şubat 2025 #1 MERHABA ZİNDAN TAKİP SİSTEMİNİ KALDIRMAK İSTİYORUM DOSYASINI BULDUM NASIL KALDIRABİLİRİM
layers make metin2 great again MT Üye Mesaj 162 Çözümler 6 Beğeni 135 Puan 389 Ticaret Puanı 0 17 Şubat 2025 #2 define adını grepwin ile tüm dosyalarda arayıp o kodları kaldıracaksın Upvote 0 Downvote
test123123 MT Üye MT Üye Mesaj 180 Çözümler 7 Beğeni 383 Puan 409 Ticaret Puanı 0 23 Şubat 2025 #3 ramazanysll demiş ki: MERHABA ZİNDAN TAKİP SİSTEMİNİ KALDIRMAK İSTİYORUM DOSYASINI BULDUM NASIL KALDIRABİLİRİM Hepsini görmek için tıklayın... locale inc ve common definesten yorum satyırına getir packta defineliyse sorun olmaz ama definesizse ordan tek tek kaldırman lazım Upvote 0 Downvote
ramazanysll demiş ki: MERHABA ZİNDAN TAKİP SİSTEMİNİ KALDIRMAK İSTİYORUM DOSYASINI BULDUM NASIL KALDIRABİLİRİM Hepsini görmek için tıklayın... locale inc ve common definesten yorum satyırına getir packta defineliyse sorun olmaz ama definesizse ordan tek tek kaldırman lazım