- Ticaret Puanı
- 0
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
butona tıklıyorum ama bir işlevi olmuyor sebebini çözemedim.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
ARAT //
def DungeonInfoWikiF(self)
KOMPLE DEĞİŞ //
def DungeonInfoWikiF(self):
bossVnum = int(constInfo.dungeonInfo[self.dungeonIndex]['boss_vnum'])
if self.interface:
self.interface.OpenWikiMobDetail(bossVnum)
#pass
syserr düşmüyor malesefsyserr var mı
Vatansever wiki sistemi aktif.wikide gör butonuna basıyorsun hangi filesi kullanıyorsun ki sen ? vatanseverin zindan takip sistemi bu vatanseverde wiki sistemi kapalı o nedenle o butonun çalışması imkansız zaten.
pythondan kapalı dostum. 50 milyon defa kullandım filesiVatansever wiki sistemi aktif.
pythondan kapalı dostum. 50 milyon defa kullandım filesi
Tamam kanka sen bir dc bak bakayım ben sana ne yazdımZindan takibe eklemek en iyisi oyuncuya gereksiz işlev
ARAT //
def DungeonInfoWikiF(self)
KOMPLE DEĞİŞ //
def DungeonInfoWikiF(self):
bossVnum = int(constInfo.dungeonInfo[self.dungeonIndex]['boss_vnum'])
if self.interface:
self.interface.OpenWikiMobDetail(bossVnum)
#pass
Evet gm komutları dahil biliyorum bu arada çözüm oldu teşekkür ederim kodları incelemiştim fakat gözümden kaçmışuidungeoninfo:ARAT // def DungeonInfoWikiF(self) KOMPLE DEĞİŞ // def DungeonInfoWikiF(self): bossVnum = int(constInfo.dungeonInfo[self.dungeonIndex]['boss_vnum']) if self.interface: self.interface.OpenWikiMobDetail(bossVnum) #pass
filesi düzgünce inceledikten sonra aç sunucunu yoksa sıkıntı![]()
hee kanka sağ olsun eray bana kurumsal üye verdi nicki değiştirdim saçma sapan nick vardıbaktım kanki sen miydin yavnick değiştirmişsin: d
Çekiliş sonucu en azından hayırlı bir işe vesile oldu. Cidden eski nick çok garipti. Çekilişi kazandığında çok düşündüm nick ve rank uyumu diyehee kanka sağ olsun eray bana kurumsal üye verdi nicki değiştirdim saçma sapan nick vardı![]()