Çözüldü Zenaris Grafiklerini İptal Etmek

• Konuyu açan Konuyu açan cptridvann
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 2
  • Gösterim Gösterim 62
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

cptridvann

Çaylak Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Herkese merhaba arkadaşlar,

Sonunda tam aradığım gibi bir files buldum fakat fileste zenaris grafikleri var, her haritaya grafik iyileştirmeleri yapılmış, acaba bu grafikleri nasıl normale döndürebilirim ? bilgisi olan varsa söyleyebilirse çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Bu çok köklü bir değişim gerektiriyor, zenaris grafikleri zaten defineli değil, hem de sayısız dosyada eklemeleri mevcut. İş kaynak kodunda da bitmiyor, tüm pack tarafını da değişmeyiz gerek. Velhasıl o istediğiniz gibi filesten sistem sökmek bana daha mantıklı geldi.
Bu çok köklü bir değişim gerektiriyor, zenaris grafikleri zaten defineli değil, hem de sayısız dosyada eklemeleri mevcut. İş kaynak kodunda da bitmiyor, tüm pack tarafını da değişmeyiz gerek. Velhasıl o istediğiniz gibi filesten sistem sökmek bana daha mantıklı geldi.

Çözüm
Anladım üstadım, çok teşekkür ediyorum, konu kilitlenebilir.

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.