Yardım Zenaris grafik karakter seçme wolfman problemi

• Konuyu açan Konuyu açan Happy Way
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 13
  • Gösterim Gösterim 128
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

Happy Way

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Adsız.webp

Arkadaşlar zenaris grafik sisteminden sonra yukarıdaki problemim kaldı tek bunu nasıl çözerim.

Problem clientin ilk açıldığında çara girdiğim zaman bu şekilde
Oyuna girdikten sonra karakter seçme ekranına geldiğimde ise bu şekilde >
Adsı2z.webp

Bu sorunu neden yapar ? sysser vermiyor malesef

1029_150805.webp
1029_150801.webp

1029_150808.webp

1029_150413.webp
1029_150808.webp
1029_150408.webp

grafiği sökenler kulübüne hoşgeldin :D eksik sökmüşsündür belki kontrol et iyice

Bu karakter seçme erkanını hangi dosyalar üzerinden kontrol ediliyor tüm bağlı olduğu dosyaları bilen varmı client ve root taraflı ?

hocam senin aldığın hatalar gibi hatalar hiç görmedim :d pack taraflı intro ile başlayan py dosyalarını kontrol edin intrologin vs bir de "specular" geçen client src dosyalarını tekrar kıyaslayın

hocam senin aldığın hatalar gibi hatalar hiç görmedim :d pack taraflı intro ile başlayan py dosyalarını kontrol edin intrologin vs bir de "specular" geçen client src dosyalarını tekrar kıyaslayın
pack tarafında baktım sanırım client taraflı bakıyım bi :D sadece burası kaldı bu görüntü problemi sadece oyuna girince normal
1029_165534.webp

Hatta şimdi karakter seçme ekranına gitsem orasıda normal olucak ama ilk girişte yapıyor anlamadım gitti

Şuanda dediğiniz gibi baktım fakat bir problem yok @Tengrist

Son düzenleme:
pack tarafında baktım sanırım client taraflı bakıyım bi :D sadece burası kaldı bu görüntü problemi sadece oyuna girince normal
19741 eklentisini görüntüle

Hatta şimdi karakter seçme ekranına gitsem orasıda normal olucak ama ilk girişte yapıyor anlamadım gitti

Şuanda dediğiniz gibi baktım fakat bir problem yok @Tengrist
hocam pc pc2 pc3 dosyalarını zenaristen alıp bi daha deneyin belki modelle ilgili bi durumdur

hocam pc pc2 pc3 dosyalarını zenaristen alıp bi daha deneyin belki modelle ilgili bi durumdur
Böyle birşey olsaydı oyuna girip karakter ekranına döndüğüm zaman düzelme olmazdı.Oyuna girip karakter seçme ekranına geldiğim zaman karakterler normal şekilde görüntüleniyor ama clienti sıfırdan açıp login olup karakter seçme ekranına geldiğim taktirde bozuk görüntüyle karşılaşıyorum.

Bir ihtimal diye dediğinizi yaptım fakat olmadı. @Tengrist

PythonGraphic.cpp
PythonBackground.cpp
StateManager.cpp

Bu üçünden birinde sorun olduğunu düşünüyorum. Eksik,yanlış veya fazla bir ekleme işlemi olabilir.

Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
STATEMANAGER.SetTextureStageState(0, D3DTSS_MIPFILTER, D3DTEXF_LINEAR);

Yukarıdaki kod directx9 sonrası aşağıdaki kod ile değişmiş burası problem yaratır mı ?
Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
STATEMANAGER.SetSamplerState(0, D3DSAMP_MIPFILTER, D3DTEXF_ANISOTROPIC);

Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
STATEMANAGER.SetTextureStageState(0, D3DTSS_MIPFILTER, D3DTEXF_LINEAR);

Yukarıdaki kod directx9 sonrası aşağıdaki kod ile değişmiş burası problem yaratır mı ?
Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
STATEMANAGER.SetSamplerState(0, D3DSAMP_MIPFILTER, D3DTEXF_ANISOTROPIC);
Hayır bununla alakası yok