- Ticaret Puanı
- 0
Hahaha ücretli olarak yaptırdım ama bakalım paylaşa bilirimKardeşim çok kötü paylaş millet yararlansın (KISKANDIM)
Kanka effektleri Maviruh yaptı istek uzerine bossda logo vardı onuda söktü tertemiz hale getirdiBossu görmüştüm. Ama güzelmiş efektleri felan. Paylaşıldımı bilmiyorum. Sparkydemiydi acaba, şu efektler sizemi ait yere vurunca boss felan çıkıyo.
Baya mantıklı olmuş bu arada. Efektler baya güzel olmuş. Ellerinize sağlık.Hahaha ücretli olarak yaptırdım ama bakalım paylaşa bilirim
Kanka effektleri Maviruh yaptı istek uzerine bossda logo vardı onuda söktü tertemiz hale getirdi
Bende daha neler var bir bilsen bu arada @Mavi Ruh a teşekkür etmek geriyor ellerine sağlık onunBaya mantıklı olmuş bu arada. Efektler baya güzel olmuş. Ellerinize sağlık.
Muhammed'e boş vaktinde yaptırayımŞu elini herzaman böyle kaldırsa o çarpanları atsa nolurdu ki
Cehennemde zebaniler sana elini hiç durmadan kaldıracak kardeşim rahat olŞu elini herzaman böyle kaldırsa o çarpanları atsa nolurdu ki
Orda da tutumlu yaklaşırlar .dCehennemde zebaniler sana elini hiç durmadan kaldıracak kardeşim rahat ol
Orda her kalkış 500x damage kanka orda banko kaçırmaz kesinlikleOrda da tutumlu yaklaşırlar .d
Aslında elini kaldırdığında daha fazla damae vurduracağım aklımda öyle bir plan vardıOrda her kalkış 500x damage kanka orda banko kaçırmaz kesinlikle