Yeni Mistik İtem Hazır Set

• Konuyu açan Konuyu açan SType2
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 10
  • Gösterim Gösterim 3K

SType2

Üye
Editör
Üye
Ticaret Puanı
0
Arkadaşlar itemler tamamıyla hali hazırda kodlanmış şekildedir yapıcak olduğunuz tek şey belirtilen dosyaları yerlerine eklemek :)
Sadece + basma dönüşümlerini ayarlamadım zamanım olmadı oda basit bir iş zaten anlamayanlar için anlatım yaparım :)
İtem çizimleri bana ait değildir sadece kodlaması bana aittir hasar değerleri beta itemlerin %5 fazlası olarak ayarlanmıştır wslik serverlar için idealdir fakat emek serverlar için aynı şeyleri söyleyemem sadece 1-120 sınırlı emek serverlar eklerse en azından 105ten sonra oyunda hayat durmaz güzel bi yenilik olur diye düşünüyorum :)

Ekleyen arkadaşlar kanıt atarlarsa sevinirim :)

PNG RESİMLER :

LQkdnZ.png
rEWY23.png
7A92NN.png
PQ8vrO.png
gXdjWO.png
9GMvdN.png
qE69Wd.png

mEO8J1.png

Anlatım olarak sadece yapmanız gereken verdiğim klasörde dosya isimleri ;
item_proto.sql : navicat>player eklenecek.
item_list.txt : locale_tr içine atılacak
item_proto_dump.xml : Locale_tr deki item_protoyu açıp içine atacaksınız (nasıl açılır altta anlatıcam)
ymir work klasörü : item.epk/.eix packini açıp item > weapon yoluna atıcaksınız.
icon klasörüde : icon.epk/eix packine atıcaksınız

en son da navicata eklediklten sonra rafinet_set ve rafinet_vnumları (item dönüşüm + basma) kısmını kendinize göre ayarlayıp kullanabilirsiniz :)

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

İtem_protoyu açmak için anlatım :

Resim (4.2)
D3Npao.jpg

Resim (4.3)
mEYmn8.jpg

Önemli Bilgilendirme * (resim 4.4)

884AJn.jpg

Resim (4.5)
aXOm74.jpg

Çok hoş olmuş be ya. :D
hizliresimden yüklemek zorunda kaldığımdan kalitede sorun var oyun içinde çok çok daha güzeller :)
foruma sürükledim ama yüklenemiyor diye kırmızı çerçeve oluşuyor sanırım rankımdan dolayı oda yasak :)

hizliresimden yüklemek zorunda kaldığımdan kalitede sorun var oyun içinde çok çok daha güzeller :)
foruma sürükledim ama yüklenemiyor diye kırmızı çerçeve oluşuyor sanırım rankımdan dolayı oda yasak :)
Üyeler yükleyebiliyor. Ben bi izinlerinize bakayım. Ona göre yanıt vereceğim. ;)

Uyarı: Bu konu açıldığından bu yana baya zaman geçmiş.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.
Geri